XBLOG logo @2x

Δείτε τι είπε η Τζούλια για το Facebook στην εκπομπή της!

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει είδηση να σας ενημερώσουμε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει και μεταμεσονύκτια τηλεοπτική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Extra 3. Σε μία εκπομπή της λοιπόν ασχολήθηκε με το Facebook και το Internet! Δείτε τι είπε!

Παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του Facebook. Αυτά και άλλα πολλά μπορείς να ακούσεις από το στόμα της Τζούλιας στο βίντεο που ακολουθεί!

Παρατηρήσεις

– Βάλτε ρε παιδιά ένα autocue μπροστά από την Τζούλια, να μπορεί και η κοπέλα να διαβάζει άνετα αυτά που της έχετε γράψει να πει στην εκπομπή. Δε τη βλέπετε ότι δυσκολεύεται να διαβάζει το κείμενο από το χαρτί;

Η Τζούλια χτυπάει τα πλήκτρα– Τα στοιχεία για το Facebook που ακούγονται στην εκπομπή είναι παμπάλαια! 132 εκατομμύρια χρήστες πέρυσι και 500 χιλιάδες Έλληνες στο Facebook στις αρχές του χρόνου. Τζούλια, οι Έλληνες στο Facebook ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια, ενώ οι χρήστες του Facebook συνολικά ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια!

– Πολύ ωραίο το πλάνο με τη Τζούλια με το πλούσιο μπούστο να χτυπάει τα πλήκτρα, αλλά ρε παιδιά στην οθόνη του υπολογιστή της φαίνεται το Outlook Express! Μα ούτε μια αρχική σελίδα του Facebook; (κλικ στην εικόνα αριστερά)

– «Μπορεί στην Ελλάδα πολλοί να το χρησιμοποιούν, αλλά λίγοι το εμπιστεύονται», η Τζούλια μίλησε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.