XBLOG logo @2x

Troktiko iPhone App

Το γνωστό blog «troktiko» ανέβασε στο App Store εδώ και δύο εβδομάδες το δικό του application, το οποίο έκτοτε φιγουράρει στις πρώτες θέσεις σε downloads στο ελληνικό App Store…

Στο iPhone μου έχω εγκατεστημένες όλες τις εφαρμογές των ελληνικών media (εφημερίδες, portals, ραδιοφωνικοί σταθμοί, περιοδικά), ωστόσο η εφαρμογή του «τρωκτικού» προστέθηκε σχεδόν αμέσως στην πρώτη οθόνη εφαρμογών από τις 10-12 που έχω στο iPhone μου.

Η εφαρμογή εκ πρώτης όψεως θυμίζει ακριβώς το στυλ και τη σχεδίαση που έχει και το troktiko.blogspot.com. Δηλαδή όλα τα post χύμα το ένα κάτω απ΄το άλλο και τίποτα άλλο. Συγκεκριμένα στο iPhone App του τρωκτικού μπορείς να έχεις πρόσβαση στα 50 πιο πρόσφατα post, ενώ με ένα κλικ στο σχετικό εικονίδιο πάνω δεξιά μπορείς να κάνεις refresh και να δεις αν έχουν δημοσιευτεί νέα post.

Την εφαρμογή συμπληρώνει τέλος η επιλογή «Επικοινωνία», όπου μπορείς να συμπληρώσεις μία φόρμα και να στείλεις το μήνυμά σου στην ομάδα του blog (πχ την καταγγελία σου ή κάτι άλλο).

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως θα ήθελα η εφαρμογή να έχει κι άλλες δυνατότητες, όπως να μπορώ να στείλω κάποιο post με email ή να μπορώ να κάνω share τα post στο Facebook και το Twitter. Πιστεύω σε κάποιο μελλοντικό update της εφαρμογής να προστεθούν κι αυτές οι δυνατότητες.

Το Troktiko iPhone App μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Troktiko iPhone App

Troktiko iPhone App

Troktiko iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.