XBLOG logo @2x

Ελληνικά media με δικό τους iPhone application

Γνωστά ελληνικά portals, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Μερικά από τα πιο γνωστά ελληνικά media πρόσφατα δημιούργησαν τις δικές τους εφαρμογές για το iPhone, μέσω των οποίων μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Τις χρησιμοποιήσαμε και σας τις παρουσιάζουμε!

Είτε ενδιαφέρεστε για αθλητικά νέα, τις εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, τα μουσικά δρώμενα ή τα νέα και τα πιο πρόσφατα κουτσομπολιά από το χώρο της showbiz, στο App Store θα βρείτε το κατάλληλο iPhone application για εσάς, ενώ με 1-2 εξαιρέσεις, οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν!

  • Πρώτο Θέμα: Όλη η επικαιρότητα από την γνωστή ελληνική εφημερίδα. Δωρεάν ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, το εξωτερικό, αλλά και υλικό για εσάς που θέλετε gossip, lifestyle ή business news.
  • Τα Νέα: Η πρώτη ελληνική εφημερίδα με δικό της application για το iPhone και το iPod touch. Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας.
  • Yupi.gr: Σχεδόν όλο το περιεχόμενο του γνωστού gossip-lifestyle portal έρχεται στο iPhone σας δωρεάν. Τα τελευταία νέα της showbiz, όλες οι κατηγορίες του portal, μαζί με τα βίντεο από το Yupi TV.
  • Troktiko: Το Η εφαρμογή του γνωστού blog ανέβηκε πριν από 2-3 μέρες στο App Store και αμέσως έγινε η Νο 1 εφαρμογή σε downloads στην Ελλάδα. Μέσω του application μπορείτε να δείτε τα τελευταία 50 post του blog αλλά και να στείλετε την είδησή σας σε αυτό.
  • Mad Radio: Μέσα από αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείτε να ακούσετε live το πρόγραμμα του σταθμού, να στείλετε μήνυμα στο studio, να δείτε πληροφορίες για τις εκπομπές, να δείτε τα charts, αλλά και να κατεβάσετε σε podcast κάποιες εκπομπές.
  • Lampsi FM: Η εφαρμογή του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, μέσα από την οποία μπορείτε να ακούσετε live το πρόγραμμα, να δείτε πληροφορίες για αυτό και τους παραγωγούς, αλλά και να επικοινωνήσετε με τον σταθμό.

iPhone Media Apps

  • Sport.gr: Οι αθλητικές ειδήσεις μαζί με multimedia υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων από το sport.gr στο iPhone σας μέσα από την δωρεάν αυτή εφαρμογή.
  • Gazzetta.gr: Ένα από τα πληρέστερα ελληνικά αθλητικά site, το περιεχόμενο του οποίου μπορείτε να βλέπετε πλεόν και μέσα από το iPhone ή το iPod touch σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή του. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.
  • TennisNews.gr: Η εφαρμογή του κορυφαίου site με νέα από το χώρο του τέννις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν λείπουν επίσης… πικάντικα lifestyle νέα σχετικά με το τέννις, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
  • Sport24.gr: Συνεχής αθλητική ενημέρωση, λεπτό προς λεπτό μετάδοση των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Καθημερινά επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Η εφαρμογή διατίθεται στην τιμή των 2,39 ευρώ.
  • Avopolis: Το γνωστό music network, στην εφαρμογή του οποίου μπορείτε να δείτε όλα τα τελευταία νέα, πληροφορίες για ελληνικά και ξένα άλμπουμ, τα σημαντικότερα δρώμενα (live, events, συναυλίες) και πληροφορίες για θεατρικές παραστάσεις.
  • TV Ζάπινγκ: Το application του γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, μέσα από το οποίο μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα των καναλιών, τηλεοπτικά trailers, αλλά και ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παραπάνω εφαρμογές στο iPhone ή το iPod touch σας κάνοντας κλικ στον τίτλο του κάθε media. Αν έχετε εντοπίσει και άλλα application ελληνικών ΜΜΕ που μας διέφυγαν, τα σχόλια είναι ανοιχτά για να μας ενημερώσετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.