XBLOG logo @2x

TP-LINK Neffos Y5L: Ανακοινώθηκε το 4ο κινητό της εταιρίας

Η TP-LINK, ο παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα δικτύωσης παρουσίασε το smartphone Neffos Y5L. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή Y Series, τη δεύτερη σειρά κινητών συσκευών της TP-LINK μετά την παρουσίαση της Neffos C5 Series τον Φεβρουάριο.

Το Neffos Y5L παρέχει άριστη εμπειρία κάμερας, με πολυδιεργασία, διπλή SIM, διπλή αναμονή και την τελευταία έκδοση Android που διατίθεται για το νεαρότερο κοινό.

«Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε έξυπνη, αλλά απλή τεχνολογία σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που προχωρούν στα πρώτα τους βήματα», δήλωσε ο Jeffrey Chao, πρόεδρος της TP-LINK. «Αυτή η δέσμευση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τον στόχο μας να κάνουμε τη ζωή των χρηστών μας πιο εύκολη».

TP-LINK Neffos Y5L (2)

Εξαιρετική Εμπειρία Κάμερας
Το Neffos έχει οπίσθια κάμερα 5 MP με αυτόματη εστίαση που καταγράφει εύκολα αξιομνημόνευτες στιγμές με κάθε λεπτομέρεια. Οι δυνατότητες, όπως το HDR, παρέχουν στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση κινήσεων για να κάνουν τις φωτογραφίες τους καλύτερες από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν. Η εμπρόσθια κάμερα 2 MP του Y5L βγάζει απίθανες selfies. Βάλτε μέσα και φίλτρα όπως το Beauty, και η βελτίωση της όψης του καθενός γίνεται παιχνιδάκι.

Γεννημένο για πολυδιεργασία
Ποιο το νόημα να έχεις καταπληκτική κάμερα, αν η ίδια η συσκευή κολλάει; Με το Neffos Y5L της TP-LINK, η πολυδιεργασία δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα. Ο 64μπιτος τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon MSM8209 ARM Cortex-A7 που τρέχει στο 1,1GHz, μαζί με το 1GB RAM, έχει σχεδιαστεί για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη λήψη περισσότερων εφαρμογών και άλλων αρχείων, καθώς τα 8GB της μνήμης ROM επεκτείνονται σε έως και 32GB με κάρτα microSD.

Διπλή SIM, Διπλή Αναμονή
Το Neffos Y5L επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το κινητό με τους δικούς τους όρους. Με το γρήγορο ρυθμό της ζωής σήμερα, μπορείς εύκολα να χάσεις τον μπούσουλα.
Ωστόσο, η δυνατότητα διπλής SIM με διπλή αναμονή της κινητής συσκευής σάς επιτρέπει να διαχωρίσετε τη δουλειά από την προσωπική σας ζωή. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά μηνύματα και τις κλήσεις με δύο αριθμούς από ένα smartphone. Μπορούν ακόμα και να έχουν διαφορετικά προγράμματα κινητής, αν το θέλουν.

Προηγμένη έκδοση Android
Το Neffos Y5L της TP-LINK λειτουργεί με Android 6.0 Marshmallow, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα κινητών της Google σήμερα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας — πάνω από διπλάσια, για την ακρίβεια–, καθώς το Marshmallow εξοικονομεί μπαταρία με την ενεργοποίηση της αναστολής λειτουργίας στο smartphone, όταν δεν χρησιμοποιείται. Παράλληλα, με τη δυνατότητα Αναμονής Εφαρμογών του Marshmallow οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια επηρεάζουν λιγότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Χάρη στο Android 6.0 έχετε επίσης καλύτερο έλεγχο και ασφάλεια. Με τα θέματα ασφαλείας που τους ταλανίζουν αυτές τις μέρες, οι καταναλωτές θα νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν ξέρουν ότι το Y5L μπορεί να παρέχει διαφορετικά δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα
Το Neffos Y5L 4,5 ιντσών είναι το τέταρτο smartphone που ανακοινώθηκε από την TP-LINK, ύστερα από τα Neffos C5, C5 Max και C5L, που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο. Θα διατεθεί σε λευκή, μαύρη και κίτρινη έκδοση στη δυτική και την ανατολική Ευρώπη, στη νότια και τη νοτιοανατολική Ασία, καθώς και στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Στην Ελλάδα το Neffos Y5L 4,5 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου του 2016.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.