XBLOG logo @2x

TP-Link: Διοργάνωσε σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης σε συνεργασία με το Kafkas Institute of Training & Development

Η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, διοργάνωσε σε συνεργασία με το Kafkas Institute of Training & Development στην Αθήνα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, με απόλυτη επιτυχία, τα διαδραστικά πιστοποιήσιμα εργαστηριακά σεμινάρια, τεχνικής κατάρτισης, για επαγγελματίες με την επωνυμία -TP-Link Network Training (TPNT). Σκοπός των σεμιναρίων ήταν να ενημερωθούν, αλλά και να βιώσουν οι συμμετέχοντες, τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επαγγελματικές λύσεις της TP-Link.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 24 επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο του ICT (τεχνικοί, μηχανικοί καθώς και σύμβουλοι) που εκπαιδεύτηκαν, εμβαθύναν τις γνώσεις τους και την τεχνική κατάρτιση τους πάνω στους επαγγελματικούς δικτυακούς εξοπλισμούς της TP-Link. Τα εξειδικευμένα στελέχη της TP-Link παρουσίασαν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν hands-on τα προϊόντα της εταιρείας και να συζητήσουν με τα στελέχη της TP-Link τις μελλοντικές εργασίες τους σε συνάρτηση με τις δικτυακές λύσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Το σεμινάριο εστίασε στον τρόπο διερεύνησης μίας εγκατάστασης και των αναγκών της, με σκοπό την εύρεση λύσεων και κατάλληλων υλικών. Αναλύθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες των Load Balance Routers και των Managed Switches, καθώς και ο τρόπος διαμόρφωσης και διατήρησης των ρυθμίσεων ενός Business Multiclient Wi-Fi συστήματος – πολλαπλών επιλογών διαχείρισης/χρήσης – και πως αυτό συνδυάζεται με την υπόλοιπη υποδομή δικτύωσης επιχειρησιακών εγκαταστάσεων. Στόχος του σεμιναρίου η εξοικείωση σε πρακτικό επίπεδο των εκπαιδευομένων με τα Επαγγελματικά (SMB) προϊόντα και τις Λύσεις, της TP-Link.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.