XBLOG logo @2x

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την TP-Link Ελλάδος

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρινόμενη στο αίτημα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού logo Greek

Συγκεκριμένα, η TP-Link πρόσφερε 1 4G router Archer MR200, 1 Access Point EAP-225 και 1 Poe Switch TL-SG1016PE για το Νέο Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά, με έμφαση σε αυτά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα, βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.

Με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού θα έχει τη δυνατότητα να εξακολουθεί να είναι συνδεμένο online, διευκολύνοντας τους εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους στην εκτέλεση των ιατρικών και νοσηλευτικών καθηκόντων τους.

Ο κ. Terry Zhang, Country Manager της TP-Link Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε:

«Για όλους εμάς στην TP-Link Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό που καταφέρνουμε με τα προϊόντα της εταιρείας μας, να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γνωρίζουμε όλοι πόσο εκτεταμένες και αποτελεσματικές είναι οι ενέργειες του Οργανισμού στην προστασία των παιδιών, του πιο ευαίσθητου μέρους του πληθυσμού όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Γης».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε:

«Όλοι εμείς εδώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν βρίσκουμε πολύτιμους συμμάχους στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών. Η συγκεκριμένη προσφορά της εταιρίας TP-Link είναι μια σημαντική βοήθεια, καθώς θα ενισχύσει τη δράση της Προληπτικής Ιατρικής, μια δράση ουσίας και προτεραιότητας που συμβάλλει στον εντοπισμό ιατρικών προβλημάτων και σοβαρών περιστατικών της παιδικής υγείας που χρήζουν άμεσης επέμβασης και περίθαλψης».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.