XBLOG logo @2x

Καλύτερα Εξώφυλλα Περιοδικών για το 2012

Λαμπερά πρόσωπα και εξέχουσες προσωπικότητες αλλά και γεγονότα που σημάδεψαν το 2012 βρέθηκαν στα εξώφυλλα μερικών από τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου.

Το xblog.gr παρουσιάζει όσα κέντρισαν την προσοχή μας!

10. Τόνια Σωτηροπούλου – Status

Η πανέμορφη ελληνίδα έφτασε πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη να γίνει το κορίτσι του James Bond . Αντ’ αυτού περιορίστηκε σε μερικά καυτά δευτερόλεπτα μαζί του στο Skyfall και ένα εξίσου προκλητικό εξώφυλλο για το ελληνικό περιοδικό.

9. David Beckam – Elle

David Beckam – Elle

Ο «πορθητής» των γυναικείων περιοδικών κατάφερε μετά το Cosmopolitan να γίνει ο πρώτος άνδρας που μπαίνει στο εξώφυλλο του Elle. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και αγαπημένος του γυναικείου κοινού φλερτάρει εδώ και χρόνια με τον κόσμο της μόδας και κατά καιρούς έχει γίνει το πρόσωπο γνωστών οίκων μόδας και αλυσίδων ένδυσης.

8. Francois Holland – Time

Francois Holland – Time

Λίγο μετά την εκλογή του Francois Holland το περιοδικό υπονοεί πως ο γάλλος πρόεδρος θα καταφέρει να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι στην Καγκελάριο της Γερμανίας και να φέρει την ισορροπία στην Ευρώπη. Οι πολιτικές εξελίξεις τους διέψευσαν…

7. Hommes – Vogue Paris

Hommes – Vogue Paris

Το εξώφυλλο που προκάλεσε τη μήνι των φεμινιστικών οργανώσεων και κατηγορήθηκε ότι προωθεί τη σεξουαλική βία κατά των γυναικών.

6. Mila Kunis – Esquire

Mila Kunis – Esquire

Λίγο καιρό πριν την απόλυσή της από τον οίκο Dior λόγω περιττών κιλών- που αναζωπύρωσε τις συζητήσεις γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς του σύγχρονου δυτικού κόσμου – η Mila Kunis ποζάρει φιλήδονα για την ανάδειξή της ως η ωραιότερη γυναίκα του 2012 από το περιοδικό.

5. Daniel Craig – UMEN

Daniel Craig – UMEN

Τι καλύτερο από το να αποδεικνύεσαι ο δημοφιλέστερος James Bond όλων των εποχών – με το Skyfall να έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων – στη συμπλήρωση των 50 χρόνων της σειράς ταινιών του διάσημου πράκτορα. Εδώ, στο καλύτερο από τα δεκάδες εξώφυλλα του, εξουδετερώνει τους αμφισβητίες.

4. Πλουσιότεροι του κόσμου – Forbes

Πλουσιότεροι του κόσμου - Forbes

Το «εξώφυλλο των 126 δισεκατομμυρίων δολαρίων» συγκέντρωσε τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου που διακρίνονται και για το φιλανθρωπικό τους έργο. Ανάμεσά τους η Oprah Winfrey, ο Bill Gates, ο Jon Bon Jovi και ο Warren Edward Buffett, ο οποίος έχει δεσμευτεί να χαρίσει μετά το θάνατό του το 99% της προσωπικής του περιουσίας στο ίδρυμα Gates.

3. Michael Phelps – Details

Michael Phelps – Details

Ο αθλητής που κατέρριψε κάθε ρεκόρ στην κολύμβηση και έγινε ο κάτοχος των περισσότερων μεταλλίων σε μια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, φτάνοντας συνολικά τα 22 ολυμπιακά μετάλλια. Ο κορυφαίος 27χρονος αθλητής θα περιμένει εκείνον που θα καταφέρει να σπάσει τα ρεκόρ του, αφού πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

2. Barack Obama – Time

Barack Obama – Time

Αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς μετά την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές. Στο εξώφυλλο φαίνεται να δείχνει την έξοδο όχι μόνο στους δύο προηγούμενους προέδρους αλλά και στις πολιτικές που αυτοί ακολούθησαν. Οψόμεθα…

1. Τυφώνας Sandy – New York

Τυφώνας Sandy – New York

Μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της χρονιάς από τον Barry Ritholtz αποδεικνύει πόσο ανίσχυρος είναι ο άνθρωπος μπροστά στη φύση, καθώς το Manhattan βυθίζεται στο σκοτάδι στις 30 Οκτωβρίου. Το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και υλικές καταστροφές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.