XBLOG logo @2x

Top Καλοντυμένες 2012

Μιας και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει, το xblog.gr σας παρουσιάζει τις πιο λαμπερές παρουσίες του 2012 για να εμπνευστείτε!

10. Kristen Stewart

Μπορεί να έγινε η πιο μισητή φιγούρα του Hollywood απατώντας τον Pattinson, αλλά τουλάχιστον ξέρει να ντύνεται.

9. Rooney Mara

Η περσόνα της στο «Κορίτσι με το τατουάζ» δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια εικόνα της, η οποία είναι άκρως αισθησιακή και ρομαντική.

8. Marion Cotillard

Marion Cotillard

Η γαλλίδα ηθοποιός διαθέτει εκτός από ταλέντο και ακαταμάχητο βλέμμα, εξαιρετικό γούστο και εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της.

7. Blake Lively

Blake Lively

Η σειρά που την ανέδειξε σε fashion icon, το «Gossip Girl», έφτασε στο τέλος του η ίδια όμως συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, ενώ απέσπασε και τον τίτλο «πόδια της χρονιάς».

6. Miranda Kerr

Miranda Kerr

Από όλα τα μοντέλα, η πανέμορφη Miranda αποτελεί ίσως εκείνη με την μεγαλύτερη αίσθηση του στυλ.

5. Jessica Biel

Jessica Biel

Πρόσφατα έγινε η σύζυγος του Justin Timberlake, φορώντας ένα παραμυθένιο νυφικό. Η νεαρή ηθοποιός επιδεικνύει το ίδιο καλό γούστο και στην καθημερινότητά της.

4. Jessica Chastain

Jessica Chastain

Μια από τις αποκαλύψεις τις χρονιάς, η κοκκινομάλλα ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές.

3. Victoria Beckham

Victoria Beckham

Έχοντας λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων, η σύζυγος του David μπορεί να οριοθετεί πλέον με τον καλύτερο τρόπο τις τάσεις της μόδας.

2. Olivia Palermo

Olivia Palermo

Η διασημότερη fashion blogger πραγματοποιεί εμφανίσεις σεμινάριο είτε μόνη της είτε μαζί με τον εξαιρετικά καλοντυμένο σύντροφό της.

1. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Η γυναίκα με το αλάνθαστο αισθητικό κριτήριο και τον σωματότυπο που της επιτρέπει να αναδεικνύει ό, τι και αν φορέσει βρίσκεται φυσικά στην κορυφή της λίστας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.