XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards

Η Samsung Electronics Ltd. ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone» στην αντίστοιχη κατηγορία της διοργάνωσης Global Mobile Awards (GLOMO Awards), που πραγματοποιήθηκε στην φετινή MWC. Τα ετήσια GLOMO Awards αναγνωρίζουν το hardware, το λογισμικό και τις υπηρεσίες που προωθούν την καινοτομία στη βιομηχανία κινητής, διεθνώς.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Το Καλύτερο Smartphone

Το smartphone, που διαθέτει σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου και φωτεινή, ευφυή οθόνη είναι η τέλεια και κομψή επιλογή για τους χρήστες που θέλουν να αποτυπώνουν υπέροχες, λεπτομερείς φωτογραφίες. Επίσης, είναι η πρώτη συσκευή της σειράς S που υποστηρίζει τη χρήση S Pen για προηγμένη παραγωγικότητα.

Samsung Galaxy S21 Ultra Lifestyle Cut Customize

Οι κριτές της κατηγορίας δήλωσαν «Πρόκειται για το καλύτερο Android smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Samsung με πληθώρα λειτουργιών, εκπληκτική οθόνη AMOLED, τις καλύτερες κάμερες της κατηγορίας του και πολλά ακόμα. Το Galaxy S21 Ultra 5G διαθέτει όσα υπόσχεται και αποτελεί άξιο νικητή της κατηγορίας Καλύτερα Smartphones του 2021».

Στη βραχεία λίστα με τους τελικούς υποψήφιους της κατηγορίας συμπεριλήφθηκε και το Samsung Galaxy S20 FE, που διέθεσε τις αγαπημένες λειτουργίες των φίλων της σειράς Galaxy S20 συσκευών σε ακόμα περισσότερους χρήστες, μεταξύ των οποίων και η κάμερα με τεχνολογία ΑΙ και η Infinity-O 120Hz οθόνη.

«Η διάκρισή μας σε μια τόσο ανταγωνιστική κατηγορία στα φετινά GLOMO awards μας τιμά. Η  Samsung έχει μακρά ιστορία στην προώθηση της καινοτομίας και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών μας, τώρα αλλά και στο μέλλον. Καθώς οι ανάγκες των χρηστών αυξάνονται ποικιλοτρόπως και δυναμικά, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε στην ανάπτυξη συσκευών που αγαπιούνται από τους καταναλωτές ανά τον κόσμο», δήλωσε η Stephanie Choi, Senior Vice President & Head of Marketing, στο Mobile Communications Business της Samsung Electronics.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους υποψηφίους των GLOMO Awards 2021 της GSMA. Ενσαρκώνετε πραγματικά το θέμα της φετινής εκδήλωσης, Connected Impact», δήλωσε ο John Hoffman, CEO, GSMA Ltd. «Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους 15 μήνες, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε την απίστευτη καινοτομία και την εφευρετικότητα που διαμορφώνει τη βιομηχανία μας, καθώς και τον θετικό αντίκτυπο που έχει αυτό στον κόσμο γύρω μας».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.