XBLOG logo @2x

Telenavis και Samsung συνεργάζονται

Samsung X Telenavis 2
1204355748

H Samsung Electronics Hellas συνεργάζεται με την Telenavis, για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, και βελτιώνει τη διαχείριση των εταιρικών λειτουργικών διαδικασιών μέσω της εφαρμογής Workforce Manager.

Με κοινό άξονα το όραμα των δύο εταιριών για εκσυγχρονισμό και εξορθολογισμό της επιχειρησιακής λειτουργικότητας, η συνεργασία στοχεύει στην αυξημένη αποδοτικότητα και αποτελεσματική επικοινωνία, συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή Workforce Manager της Telenavis για την καλύτερη διαχείριση των logistics των εταιριών με τις ανθεκτικές συσκευές Galaxy της Samsung, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να αποδίδουν τα μέγιστα σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.

Samsung X Telenavis 1

Το Boxed.gr αξιοποίησε τα οφέλη της συνεργασίας αυτής, με συνέπεια να μειώσει τα κόστη διανομής, να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της και να ενισχύσει την αποδοτικότητά της, εξασφαλίζοντας παράλληλα ασφάλεια για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα, η λύση έχει συμβάλλει στον έλεγχο των εργασιών, στη διαχείριση επιλογών και στην αυτοματοποίηση διαδικασιών των περονοφόρων οχημάτων και στις εργασίες ελαφριάς και βαριάς σάρωσης, με φόρτωση σαρωτή barcode εκ των υστέρων και παρακολούθηση αποθέματος σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης του εταιρικού στόλου, για εικόνα σε πραγματικό χρόνο των οδηγών, των φορτίων, των διαγνωστικών του κινητήρα, ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο παράδοσης καθώς και η διαχείριση παράδοσης, με τον έλεγχο των καθημερινών εργασιών, όπως οι παραγγελίες, τα προγράμματα βάρδιας, οι δρομολογήσεις παραδόσεων, η απόδειξη παράδοσης και η ηλεκτρονική υπογραφή.

«To Boxed.gr γεννήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια με την ίδρυση της FMS facility, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε εταιρίες τόσο στην παροχή υπηρεσιών όσο και στην παροχή αναλωσίμων ειδών σε ολόκληρη την επικράτεια. Σήμερα, έχουμε διευρύνει τη δραστηριότητά μας για να απευθυνθούμε σε όλα τα νοικοκυριά, προσφέροντας 10.000 κωδικούς σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες. Η υιοθέτηση της πρωτοποριακής λύσης Workforce Manager αποτέλεσε για εμάς μονόδρομο, καθώς μας διασφαλίζει άρτια λειτουργία σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και πρόσβαση στις καινοτόμες λύσεις δυο ηγέτιδων εταιριών, της Samsung και της Telenavis», δήλωσε ο Φώτης Παναγιώτης, Υπεύθυνος Κεντρικής Αποθήκης στο Boxed.gr.

Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung που ενσωματώνουν την κορυφαία καινοτομία της εταιρίας σε συνδυασμό με τις προηγμένες λύσεις της εφαρμογής Workforce της Telenavis, μεταμορφώνουν κι εκσυγχρονίζουν τις εταιρικές διαδικασίες. Μέσω της συνεργασίας, η Samsung και η Telenavis ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να συνδεθούν και συνεργαστούν, αποτελεσματικά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.