XBLOG logo @2x

Το απόλυτο χάος στην Αθήνα: 100 άτομα διέλυσαν μια μεγάλη συγκέντρωση – Απλός θεατής η αστυνομία

Για ακόμα μία φορά βλέπουμε το ίδιο σκηνικό σήμερα: 100-200 άτομα (“γνωστοί-άγνωστοι” όπως θέλετε πείτε τους) καταφέρνουν να διαλύσουν μία μεγάλη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα κυβέρνησης-τρόικας και το μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια και καμία κυβέρνηση δε λέει να συμμαζέψει.

Και η αστυνομία τι κάνει; Απλά κάθεται στην άκρη και παρατηρεί ως απλός θεατής, όπως κάνει πάντα.

Αυτά τα άτομα, οι 100-200 γνωστοί άγωστοι, που μόνο άγνωστοι δεν είναι, κατάφεραν και μπήκαν μέσα στη συγκέντρωση και με πέτρες, μολότοφ και άλλα πολεμοφόδια τη διέλυσαν. Τα μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την συγκέντρωση, επιτυχώς μέχρι ενός σημείου απ΄ότι είδα, όμως μόνο αυτό δεν έφτανε.

Χρειαζόταν και η επέμβαση της αστυνομίας, που όλως τυχαίως ήταν σκανδαλωδώς απούσα. Τυχαίο;

Είναι δυνατόν να μην μπορούν να συλλάβουν 100-200 άτομα που το μόνο που κάνουν στις συγκεντρώσεις είναι να σπάνε και να καταστρέφουν χωρίς κανένα λόγο και αιτία, γιατί δεν δέχομαι ότι αυτά τα άτομα έχουν κάποια ιδεολογία και προκαλούν αυτές τις καταστροφές για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Είναι προφανές ότι αυτή η κατάσταση βολεύει τρελά την εκάστοτε κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια. Είτε η Νέα Δημοκρατία κυβερνούσε, είτε το ΠΑΣΟΚ, η κατάσταση είναι πάντα η ίδια.

Παπανδρέου, Παπουτσή και όλοι οι υπόλοιποι κυβερνητικοί, αρχηγοί και αξιωματικοί της αστυνομίας θα έπρεπε να ντρέπεστε και να παραιτηθείτε όλοι από τις θέσεις σας αυτή τη στιγμή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.