XBLOG logo @2x

LIVE STREAMING: Μεγάλη Συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Ένταση και Επεισόδια με τα ΜΑΤ

Χιλιάδες πολίτες είναι συγκεντρωμένοι από το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης! Δείτε LIVE εικόνα από την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα!

Μέρες απεργίας η σημερινή και η αυριανή για αρκετούς κλάδους.

Σήμερα απεργούν οι: ΧΥΤΑ σε όλη τη χώρα, Δικηγόροι, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Δημόσια και Δημοτικά ΜΜΕ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, Υπάλληλοι Υπουργείου Οικονομικών, Σύλλογος Υπαλλήλων Ελεγκτικού Συνεδρίου, Εφοριακοί, Τελωνειακοί, Πλοία, ΟΣΕ και Προαστιακός, Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ΠΑΜΕ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Τράπεζες, Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Ταξί, Βενζινάδικα, Βυτιοφόρα Δημόσιας Χρήσης, Γιατροί του ΙΚΑ, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Εμπορικά Καταστήματα, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ, ΟΛΜΕ [πηγή: apergies.gr].

Δυστυχώς η ένταση και τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε από τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις, με τα ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

LIVE STREAMING από την πλατεία Συντάγματος

Δείτε LIVE εικόνα από την συγκέντρωση και τα όποια επεισόδια γίνονται στην πλατεία Συντάγματος όπως την μεταδίδουν γνωστά news sites:

Αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με το τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας με φωτογραφίες και βίντεο:

  • News247.gr: Επεισόδια και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας
    Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κατά των νέων μέτρων λιτότητας. Λεπτό προς λεπτό ενημέρωση με φωτογραφίες και βίντεο στο News247.gr.
  • Newsbomb.gr: Επεισόδια και μολότοφ έξω από τη Βουλή
    Μαζικό παρών δίνουν οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Μεγαλειώδης η συγκέντρωση κόντρα στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Πάνω από 100.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Newsbomb.gr.
  • Newsit.gr: Επεισόδια με μολότοφ και πέτρες στις πλαϊνές εισόδους της Βουλής
    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή! Βίντεο και φωτογραφίες στο Newsit.gr.
  • Newsbeast.gr: Κάηκε το φυλάκιο του αξιωματικού στον Άγνωστο Στρατιώτη
    Από τα επεισόδια και τη βροχή των μολότοφ που πέφτουν την τελευταία λεπτά στην πλατεία Συντάγματος, δε γλίτωσε το ένα από τα τρία φυλάκια που βρίσκονται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστο Στρατιώτη, αυτό του αξιωματικού βάρδιας. Φωτο στο Newsbeast.gr.
  • Koutipandoras.gr: Βίντεο από τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση
    Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στην μεγάλη διαδήλωση που οργάνωσαν σήμερα τα συνδικάτα ενάντια στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης. Όλες οι αναφορές μιλούν για μια πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Δείτε βίντεο στο koutipandoras.gr.

[Φωτο: Ελευθέριος Σουχαΐμπ]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.