XBLOG logo @2x

This Is Athens: Όλη η Αθήνα σε ένα Photostream

Εδώ και λίγες ημέρες είναι online το ThisIsAthens.org, το site που φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο photostream για την Αθήνα και νομίζω ότι θα το πετύχει! Τη στιγμή που γραφόταν αυτό το post το site περιείχε ήδη περισσότερες από 1.200 φωτογραφίες, από κάθε γωνία της Αθήνας, η εικόνα της οποίας δεν είναι μόνο μαύρη κι άραχνη!

Στο ThisIsAthens.org μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ ανεβάζοντας φωτογραφίες που δείχνουν την Αθήνα! Δεν χρειάζετι να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος με ακριβή φωτογραφική μηχανή! Αρκεί κι ένα τηλέφωνο για να πετύχεις μία πολύ ωραία λήψη από κάποιο μέρος της πόλης!

Μπαίνοντας στο thisisathens.org για να ανεβάσεις φωτογραφίες θα πρέπει είτε να προχωρήσεις σε member registration, είτε να κάνεις login χρησιμοποιώντας το Facebook ή Twitter account σου.

Στις φωτογραφίες που έχουν ανέβει έως τώρα μπορείς να δεις διάφορα αξιοθέατα, μνημεία, όμορφα κτίρια, λίγο πράσινο, μερικά πάρκα, και γενικά διάφορες γωνιές της πόλης, πολλές από τις οποίες σίγουρα δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα όλοι!

Τι είναι το This Is Athens;

Το This is Athens είναι μια πρωτοβουλία του BreathtakingAthens.com για την ανάδειξη του πιο όμορφου προσώπου της πόλης. Είναι η πιο όμορφη εικόνα της Αθήνας, μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες. Είναι τα χρώματα, η ενέργεια, οι άνθρωποι, η ζωή αυτής της πόλης.

Προχθές ανέβασα κι εγώ κάποιες φωτογραφίες που έχω τραβήξει από διάφορα μέρη της Αθήνας, σε επόμενες βόλτες μου στην πόλη θα τραβήξω σίγουρα κι άλλες για να τις ανεβάσω. Παραθέτω εδώ κάποιες από αυτές που ανέβασα:

Αθήνα

Ο Παρθενώνας στην Ακρόπολη

Athens View, Θέα από το Divani Caravel

Εθνικός Κήπος

Εθνικός Κήπος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.