XBLOG logo @2x

Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν Web Hosting

Οι διαγωνισμοί στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 5 χρόνια λειτουργίας του XBLOG.gr συνεχίζονται! Ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι είναι οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από ένα ετήσιο πακέτο Web Hosting προσφορά της INTEC Hosting Solutions, για να στήσουν με ασφάλεια το δικό τους site ή blog σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου!

Συνολικά είχαμε 178 έγκυρες συμμετοχές. Κατόπιν κλήρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του random.org, οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν τα ετήσια πακέτα Web Hosting είναι οι:

Οι τρεις τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email ώστε να έρθουν σε επικοινωνία με την INTEC Hosting Solutions, προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση των πακέτων φιλοξενίας (web hosting) που έχουν κερδίσει.

Τα χαρακτηριστικά των πακέτων web hosting που κέρδισαν οι τυχεροί: 300 MB Αποθηκευτικός Χώρος, 30 GB Κίνηση Δεδομένων, 30 email accounts, Control Panel Cpanel, Υποστήριξη 24 x 7, 3 MySQL Database, PHP v5, Perl.

Μείνετε συντονισμένοι, οι κληρώσεις με πλούσια δώρα εδώ στο XBLOG.gr συνεχίζονται!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.