XBLOG logo @2x

Η Ελλάδα υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους «The Walking Dead»

Το «The Walking Dead», η πιο δημοφιλής σειρά της παγκόσμιας τηλεόρασης, άφησε έντονο το στίγμα της και στην Αθήνα, σε μια μοναδική εμπειρία που διοργάνωσε το κανάλι FOX για fans, εκπροσώπους των media και του επιχειρηματικού κόσμου, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016.

Μετά το Λονδίνο και τη Μαδρίτη, η Αθήνα αποτέλεσε το φαντασμαγορικό φινάλε της Ευρωπαϊκής περιοδείας των τριών πρωταγωνιστών Michael Cudlitz (Abraham), Josh McDermitt (Eugene), Ross Marquand (Aaron) και του executive producer, director και special effects supervisor της σειράς, Greg Nicotero. Οι «The Walking Dead» έδωσαν το «παρών» σε ένα ιδιαίτερο meet & greet event με τους νικητές του διαγωνισμού που έτρεξε μέσω της σελίδας του FOX στο Facebook.

Ακολούθησε ένα experiential event, στο The Loft by Collage, που έβαλε τους καλεσμένους στο μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν του «The Walking Dead». Ο χώρος διαμορφώθηκε με βάση τον 6ο κύκλο της σειράς, ενώ τα δυο zombies, δημιουργία από τους αδερφούς Αλαχούζου έκαναν αισθητή την απόκοσμη παρουσία τους, στο κοινό. Το ρόλο παρουσιαστών ανέλαβαν οι Mikeus και Μαλιάτσης, δύο από τους πιο διάσημους Έλληνες κωμικούς στο YouTube, οι οποίοι προλόγισαν και πήραν μίνι συνεντεύξεις από τους συντελεστές της σειράς.

Την επόμενη ημέρα, διοργανώθηκε press junket στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, όπου εκπρόσωποι από κορυφαία μέσα του ελληνικού τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να πάρουν συνέντευξη από τους «The Walking Dead». Οι μετακινήσεις των καλεσμένων, πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική υποστήριξη από την BMW Group Hellas. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τους συντελεστές της σειράς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή του κοινού στην Ελλάδα και τους fans να ανυπομονούν για τη συνέχεια!

Το «The Walκing Dead», η σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, συνεχίζεται στο FOX, με τα νέα επεισόδια του 6ου κύκλου κάθε Δευτέρα, στις 22:45, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή τους στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Τα νέα επεισόδια αλλά και box-sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους «The Walking Dead» είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.