XBLOG logo @2x

The Walking Dead: Η Νο.1 τηλεοπτική σειρά για τέταρτη χρονιά

Η Rick και η ηρωική παρέα του κατάφεραν για μια ακόμη φορά να ανεβάσουν το The Walking Dead στη κορυφή των τηλεοπτικών σειρών με τους περισσότερους θεατές. Σχεδόν 20 εκατομμύρια τηλεθεατές, συγκεκριμένα 18.4 εκατομμύρια, παρακολούθησαν το φινάλε-θρίλερ της έκτης σεζόν της σειράς, χαρίζοντας του για μία ακόμα φορά την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Nielsen, κάθε σεζόν του The Walking Dead αποτελείται κατά μέσο όρο από 16 επεισόδια και έχει 11.5 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ηλικίες 18-49, εκ των οποίων οι 4.7 εκατομμύρια τηλεθεατές βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα των 25-54 ετών. 15.8 εκατομμύρια παρακολούθησαν το φινάλε της πέμπτης σεζόν, ενώ 17.3 εκατομμύρια είδαν το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης τον Οκτώβριο του 2014 – αυτό ήταν και το επεισόδιο του show με τους περισσότερους τηλεθεατές.

«Γνωρίζουμε πόσο σπάνιο είναι να έχεις το νούμερο ένα σόου της τηλεόρασης για τέσσερα χρόνια στη σειρά και να μοιράζεσαι το φινάλε της έκτης σεζόν στο AMC με πάνω από 18 εκατομμύρια θαυμαστές,» δήλωσε ο πρόεδρος των AMC, SundanceTV και AMC Studios, Charlie Collier, στέλνοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα εκατομμύρια που παρακολουθούν φανατικά την σειρά, καθώς και σε όσους έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία της.

Το The Walking Dead θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες για την έβδομη σεζόν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πλέον το κανάλι θα προβάλει τη prequel σειρά «Fear The Walking Dead» η οποία έχει φτάσει τη δεύτερη σεζόν και δείχνει πως ξεκίνησαν όλα, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Η δεύτερη σεζόν του Fear The Walking Dead είχε πρεμιέρα τη Κυριακή 10 Απριλίου, μία εβδομάδα μετά το φινάλε του The Walking Dead.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.