XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Τεράστιος Διαγωνισμός! Κάνε δικό σου το superphone HTC One X!

Το νέο HTC One X είναι το τετραπύρηνο superphone που παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα το XBLOG.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν από εσάς να το κάνει δικό του μέσα από αυτόν τον σούπερ ντούπερ τεράστιο διαγωνισμό!!!

Ένα πανέμορφο superphone, γιατί το HTC One X ξεφεύγει από την κατηγορία των smartphone, με τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που… ζαλίζουν!

Τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,5 GHz, Εκπληκτική οθόνη αφής 4,7 ιντσών HD 720p, Λειτουργικό Android 4.0 ICS με HTC Sense 4, Κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα BSI και εγγραφή βίντεο Full HD 1080p, Αποθηκευτικός χώρος 32GB, RAM 1GB, Βάρος μόλις 130 gr μαζί με την μπαταρία, Eνιαίο πολυανθρακικό σώμα υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Update [22/4/2012]: Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το HTC One X είναι ο “Lostre SL” που άφησε το σχόλιο #1607 γράφοντας: «Φοβερό το HTC One X! Και τι δεν θα κάνω με αυτό αν το κερδίσω! Και σερφάρισμα στο ίντερνετ και θα τραβάω φωτογραφίες και βίντεο με την κάμερά του και θα παίζω games και όλα! Α ναι! Θα παίρνω και κάνα τηλέφωνο και θα στέλνω και μηνύματα»! Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του κινητού!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post!

Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες τι θα κάνεις με αυτό το απίστευτο superphone αν το κερδίσεις! Θα το λιώσεις με όλη τη σημασία της λέξης στη χρήση; Θα παίζεις games; Θα σερφάρεις με τις ώρες στα αγαπημένα σου site μέσα από αυτή την φοβερή οθόνη; Θα τραβάς διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο; Κάτι άλλο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook!

Έτσι θα έχεις γρήγορη πρόσβαση στα πιο σημαντικά άρθρα που ανεβάζουμε και θα μαθαίνεις πρώτος για τους νέους μας διαγωνισμούς! Κάνε share τη σελίδα μας στο Facebook στο προφίλ σου για να έρθουν και οι φίλοι σου στην παρέα μας!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons που βρίσκονται στο τέλος του post (Facebook Like, Tweet για Twitter κλπ)! Έτσι η μεγάλη παρέα του xblog.gr θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη!

Διαγωνισμός XBLOG.gr με δώρο το HTC ONE X

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση και θα ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Ο μεγάλος τυχερός θα ειδοποιηθεί με email, γι΄αυτό φρόντισε να συμπληρώσεις σωστά το email σου. Στην περίπτωση που ο τυχερός δεν απαντήσει σε διάστημα επτά ημερών, το δώρο πάει στον πρώτο επιλαχόντα.
  • Το δώρο, που προσφέρει η HTC Ελλάδας, θα αποσταλεί στο χώρο του τυχερού με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) με χρέωση παραλήπτη (το κόστος δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Το HTC One X του διαγωνισμού είναι σε λευκό χρώμα.
  • Απαγορεύονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα και email. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας, για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.