XBLOG logo @2x

Face Metrics Pro HD: Η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας για iPad είναι γεγονός!

Δεν γεννιόμαστε απαραίτητα όμορφοι. Μπορούμε όμως να γίνουμε. Τα πάντα ξεκινούν από το πρόσωπό μας.

Η εφαρμογή “Face Metric Prο HD” για iPad ήρθε να μας μάθει να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά και να κρύβουμε τις ατέλειες του προσώπου μας!

Η μοναδική στον κόσμο αυτή εφαρμογή, μας βοηθά να ανακαλύψουμε επιστημονικά τι πραγματικά μας ταιριάζει και πως μπορούμε να φανούμε ακόμα πιο όμορφοι!

Την ιδέα και την επιμέλεια της υλοποίησης της εφαρμογής είχε ο γνωστός κομμωτής και προσωπολόγος Θοδωρής Οικονομάκης.

Τι είναι η εφαρμογή Face Metrics Pro HD για το iPad:

  • Μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο
  • Μαθαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.
  • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!
  • Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!
  • Είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ενώ ετοιμάζεται και η αντίστοιχη εφαρμογή για το iPhone!

H εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store (download link) και παρέχει στο χρήστη δύο ειδών αποτελέσματα:

Δωρεάν: Τα βασικά αποτελέσματα που είναι δωρεάν. Η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να δούμε σε το ποσοστό της αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου μας και ποιο είναι το κάλο μας προφίλ και στη συνέχεια αυτά  τα αποτελέσματα μπορούμε να τα μοιραστούμε με τους φίλους μας στο Facebook και το Twitter ή να τα στείλουμε με email!

Πλήρης ανάλυση: Η ανάλυση των αποτελέσμάτων καθώς και η εξατομικευμένη ανάλυση προσωπολογίας Face Metrics Pro παρέχεται με την χρήση μονάδων που μπορεί να αγοράσει μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης.

Γι΄αυτή την εξατομικευμένη ανάλυση υπάρχουν δύο εκδόσεις: Ανάλυση 23 μετρήσεων με κόστος μια μονάδας που απαιτεί από τον χρήστη λίγο χρόνο και ανάλυση 48 μετρήσεων με κόστος δύο μονάδων με αναλυτικά αποτελέσματα που απαιτεί από τον χρήστη περισσότερο χρόνο. Ο χρήστης μπορεί να κάνει πρώτα την απλή ανάλυση (με το κόστος της μιας μονάδας) και αν θελήσει μπορεί μετά να κάνει και την πλήρη ανάλυση (με την χρέωση μιας επιπλέον μονάδας)!

Δείτε αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής στο βίντεο που ακολουθεί!

Κατεβάστε την εφαρμογή “Face Metrics Pro HD” στο iPad σας δωρεάν από το App Store με ένα κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.