XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες | Επτά Ψυχοπαθείς, Το Κυνήγι, Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα, J.A.C.E

Ενδιαφέρουσες οι ταινίες που βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες και με τον καιρό να ψυχραίνει αποτελούν την ιδανική επιλογή!

Επτά Ψυχοπαθείς

Μια παρέα μπλέκει άθελά της με τον υπόκοσμο του Los Angeles , όταν απαγάγει τον πολυαγαπημένο σκύλο ενός παρανοϊκού γκάνγκστερ.

Ο Martin McDonagh σκηνοθετεί μια υποδειγματική κωμωδία καταστάσεων και χαρίζει απλόχερα το γέλιο χάρις και στο εξαιρετικό cast ηθοποιών που διαθέτει, ανάμεσα τους οι Colin Farrell, Christopher Walken και Michael Pitt.

Το Κυνήγι

Ένας δάσκαλος γίνεται ο στόχος της τοπικής κοινωνίας στη Δανία, όταν κατηγορείται για άσεμνη συμπεριφορά απέναντι σε μια μαθήτριά του.

Ο Thomas Vinterberg πλέκει με δεξιοτεχνία ένα κοινωνικό – πολιτικό δράμα και καθοδηγεί τον πρωταγωνιστή του, Mads Mikkelsen, σε μια ερμηνεία που του χάρισε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας στις Κάννες.

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

Ένα ακόμη animation χωρίς συγκεκριμένο ηλικιακό target group, το οποίο είχαμε ξεχωρίσει από τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Συγκινητικό και ρομαντικό παραμύθι για το μαγικό και περιπετειώδες ταξίδι ενός αγοριού με μια μικρή καμηλοπάρδαλη, τη Ζαράφα, με υπέροχες εικόνες από τις ερήμους της αφρικανικής ηπείρου μέχρι την Πόλη του Φωτός.

J.A.C.E

Ένα σκληρό κοινωνικό δράμα που αφηγείται την Οδύσσεια ενός ορφανού αγοριού από την Αλβανία που, μετά την δολοφονία της οικογένειάς του, μεγαλώνει και ενηλικιώνεται, έχοντας πάρει όρκο σιωπής.

Δυναμικό, ενίοτε εντυπωσικά αλλά ταυτόχρονα αμήχανο και φλύαρο comeback για τον σκηνοθέτη Μενέλαο Καραμαγγιώλη.

Καλή προβολή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.