XBLOG logo @2x

Νέο Give Away: Κερδίστε ένα Tablet ZTE Light!

Τα give aways συνεχίζονται στο XBLOG.gr και το 2011! Αυτή τη φορά κληρώνουμε ακόμη ένα Tablet, το ZTE Light που διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της WIND, η οποία και μας παραχώρησε ένα για να το κερδίσει κάποιος από τους αναγνώστες του XBLOG.gr! Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση τώρα!

Update (28/1/2011 – 12:30): Κατόπιν κλήρωσης, το tablet ZTE Light κερδίζει ο Mike-Dee που άφησε το σχόλιο #723 στις 17 Ιανουαρίου, γράφοντας «Για να διαχειρίζομαι το blog μου από tablet»! Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του tablet!

Λάβε μέρος στην κλήρωση, Διάβασε προσεκτικά!

  1. Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας για ποιο λόγο σου χρειάζεται ένα tablet σαν το ZTE Light! Για παράδειγμα το θέλεις για να σερφάρεις στο ίντερνετ; Για να στέλνεις emails; Για να παίζεις παιχνίδια; Για επαγγελματική χρήση ή για ψυχαγωγία;
  2. Γράψε το σχόλιό σου με ελληνικούς χαρακτήρες αποφεύγοντας τα greeklish, προσέχοντας να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου, αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του tablet!
  3. Κάνε κλικ στο κουμπί του Facebook “Like” (ή “Μου Αρέσει”) που βρίσκεται στην αρχή και στο τέλος του post!
  4. Κάνε “Like” στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 – 23:59! Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post, αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Ο καθένας γράφει ένα σχόλιο, διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα!

Σχετικά με το ZTE Light: Το ZTE Light είναι ένα προσιτό Tablet PC με Android 2.1 λειτουργικό, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα 3 Megapixel, υποστήριξη σύνδεσης 3G/HSDPA ή Wi-Fi στο ίντερνετ, βάρος 350 gr. και διαστάσεις 190x110x13 mm. Οι κάτοχοι του ZTE Light έχουν πρόσβαση στο Android Market όπου μπορούν να βρουν χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια!

Το ZTE Light διατίθεται από την WIND στην τιμή των 349 ευρώ (αγορά ως σκέτη συσκευή).

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.