XBLOG logo @2x

Steve Jobs: Έξι εβδομάδες ζωής για το αφεντικό της Apple;

Άσχημα τα νέα που μας έρχονται από τις ΗΠΑ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Steve Jobs, η οποία παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημεριδας “National Enquirer”, σε σημείο που οι γιατροί του δίνουν έξι εβδομάδες ζωής!

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο του Steve Jobs με την σύζυγό του, στις οποίες ο ίδιος φαίνεται αρκετά αδυνατισμένος.

Ο Steve Jobs τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι παίρνει για ακόμη μία φορά αναρρωτική άδεια, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που έχει. Να θυμίσουμε ότι από το 2004 δίνει τον δικό του αγώνα για να νικήσει τον καρκίνο στο πάγκρεας. Ωστόσο δεν έχει αποκοπεί εντελώς από τα καθήκοντά του στην Apple, αφού τακτικά πηγαίνει στο γραφείο του στην Καλιφόρνια και άλλες φορές συμμετέχει σε συσκέψεις από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “National Enquirer”, οι γιατροί δίνουν στο αφεντικό της Apple έξι εβδομάδες ζωής ακόμη, ο οποίος υποβάλλεται αυτό το διάστημα σε χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Σήμερα ο Steve Jobs έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama για να συζητήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον κάποια δήλωσή του ενδεχομένως στα ΜΜΕ σε περίπτωση που γίνει φυσικά η συνάντηση.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.