XBLOG logo @2x

Spitogatos.gr, προσέλκυσε επένδυση 750.000 ευρώ

Επένδυση ύψους 750.000 ευρώ στην ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων spitogatos.gr ανακοίνωσε η Oxygen Capital. Η επένδυση πραγματοποιήθηκε μέσω του OXYGEN TANEO NEOVENTURES Α.Κ.Ε.Σ., Venture Capital fund, στο οποίο συμμετέχουν η οικογένεια Ρέστη, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ) και άλλοι ιδιώτες επενδυτές. Η Oxygen Capital διαθέτει συνολικά κεφάλαια ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ προς επένδυση σε δυναμικές και εξωστρεφείς μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

Το spitogatos.gr αποτελεί την πρώτη επένδυση της Oxygen Capital, αλλά και την πρώτη είσοδο θεσμικού επενδυτή στο χώρο του internet στην Ελλάδα. Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια από την εμφάνισή του στο ελληνικό internet, ο spitogatos.gr έχει ήδη καθιερωθεί ως μία από τις πρώτες ελληνικές ιστοσελίδες ακινήτων με περισσότερους από 125.000 χρήστες που αναζητούν στέγη να το επιλέγουν κάθε μήνα. Στη βάση του είναι καταχωρημένα περισσότερα από 120.000 ακίνητα από όλη την Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και τα οποία ανανεώνονται καθημερινά από χιλιάδες μεσίτες.

Ο Σπύρος Τραχάνης, διευθυντής επενδύσεων της Oxygen Capital, δήλωσε σχετικά: «Το διαδίκτυο αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των μικρών αγγελιών. Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες του web 2.0, ο spitogatos.gr είναι το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά ακινήτων, προσφέροντας νέες, πλουσιότερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες προβολής και αναζήτησης ακινήτων».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελαχροινός, διευθύνων σύμβουλος του spitogatos.gr, είπε: «Στόχος του spitogatos.gr είναι να κάνει την εύρεση στέγης ταχύτερη και ευκολότερη, προσφέροντας στους επισκέπτες του τη μεγαλύτερη και πληρέστερη βάση δεδομένων».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.