XBLOG logo @2x

MSN.gr, δεύτερη πιο δημοφιλής πύλη στο ελληνικό internet

Περισσότερους από 2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες προσέλκυσε τον Οκτώβριο η διαδικτυακή πύλη MSN.gr, σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που κάνει η AGB Nielsen / Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό internet, κάτι που την κατατάσσει στην δεύτερη θέση της λίστας με τα πιο δημοφιλή ελληνικά sites, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Microsoft.

Ακολουθεί το σχετικό press release.

Το MSN σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που διεξάγει η εταιρία AGB Nielsen / Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό διαδίκτυο, η διαδικτυακή πύλη MSN.gr προσέλκυσε τον Οκτώβριο συνολικά 2,1 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, γεγονός που αυτόματα την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα sites στην Ελλάδα.

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του MSN.gr μέσα στο σύντομο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, οφείλεται στο ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο του, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές στήλες, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες Windows Live, τη δημοφιλέστερη ομάδα διαδικτυακών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία για τη χρήση του MSN.gr, η κίνηση κυμαίνεται και τα Σαββατοκύριακα σε παρόμοια επίπεδα με τις καθημερινές, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σπάνιο για διαδικτυακή πύλη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το MSN.gr αποτελεί ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου.

Σε αυτό αναμφίβολα συμβάλουν και οι ποικίλες δυνατότητες σχολιασμού και διατύπωσης απόψεων που εξασφαλίζει το MSN.gr για τους χρήστες του. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού ήταν ότι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, πολλοί επισκέπτες του MSN.gr μοιράστηκαν τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.