XBLOG logo @2x

Η Sony έβγαλε τα ακουστικά WF-1000X για να ανταγωνιστεί τα AirPods

Η Sony ανακοίνωσε το λανσάρισμα των ασύρματων ακουστικών WF-1000X που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα AirPods της Apple και τα JBL Free. Όπως και τα εντυπωσιακά ακουστικά κεφαλής MDR-1000X της Sony, έτσι και τα WF-1000X διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Τα Sony WF-1000X είναι εντελώς ασύρματα και έρχονται μαζί με μια θήκη μεταφοράς που μπορεί επίσης να τα φορτίσει. Όπως και τα AirPods, τα WF-1000X ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ο χρήστης τα βγάλει από τη θήκη, και ενώ η διαδικασία σύζευξης με το κινητό δεν είναι τόσο απλή όσο των AirPods, η ύπαρξη του NFC κάνει τα πράγματα εξίσου απλά.

Όπως είπαμε και στην αρχή, τα WF-1000X διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου. Όπως και στα MDR-1000X, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ambient mode που φιλτράρει προσωρινά τον εξωτερικό ήχο για να ακούτε τι συμβαίνει τριγύρω σας, ενώ μια άλλη λειτουργία επιτρέπει να ακούτε μόνο τις φωνές τριγύρω σας.

Επιπλέον, υπάρχει το νέο χαρακτηριστικό Smart Listening. Αυτό δουλεύει μαζί με μια εφαρμογή για το κινητό σας και καταλαβαίνει τι κάνετε. Αν ταξιδεύετε σε όχημα, η εφαρμογή μειώνει τους ήχους και τις φωνές στο παρασκήνιο και εστιάζει στον ήχο. Όταν περπατάτε, αυξάνει τους ήχους στο παρασκήνιο για να ακούτε τί γίνεται τριγύρω σας. Αν είστε όρθιος ή κάθεστε αυξάνει τις φωνές για να ακούτε τους ανθρώπους που σας μιλάνε ή τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα. Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε (ή να απενεργοποιήσετε) όλα αυτά τα επίπεδα από την εφαρμογή.

Τα Sony WF-1000X έχουν αυτονομία τριών ωρών με την ακύρωση θορύβου και εννιά ωρών αν τα φορτίζετε με τη θήκη. Το κόστος τους θα ανέρχεται στα $199 και θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό και μαύρο χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.