XBLOG logo @2x

Υποδεχθείτε το PlayStation Classic, τη νέα κονσόλα της Sony με 20 κλασικά παιχνίδια στα €99

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation, η Sony ανακοίνωσε το λανσάρισμα του PlayStation Classic για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι… gamers.

Βασισμένο στην ιδέα των άκρως επιτυχημένων Mini NES Classic Edition και Super NES Classic Edition της Nintendo, το PlayStation Classic είναι πανομοιότυπο με το αυθεντικό PlayStation, αλλά χωράει στη παλάμη μας επειδή είναι 45% μικρότερο από το αυθεντικό.

PlayStation Classic vsPlayStation 1
Το PlayStation Classic έχει το μισό μέγεθος του αρχικού μοντέλου.

Αυτή η “mini κονσόλα” της Sony έρχεται με 20 προ-εγκατεστήμενα κλασικά παιχνίδια του πρώτου PlayStation, όπως τα Tekken 3, Wild Arms, Ridge Racer Type 4, Jumping Flash και Final Fantasy VII, και μάλιστα υποστηρίζει το multi-player στους συμβατούς τίτλους.

Στη συσκευασία του νέου PlayStation θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το παιχνίδι (τη κονσόλα, καλώδιο HDMI, καλώδιο USB και δύο χειριστήρια) εκτός όμως από τον φορτιστή… Η Sony θα πουλάει ξεχωριστά τον φορτιστή αλλά μας καθησυχάζει λέγοντας ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον φορτιστή του κινητού μας.

Το PlayStation Classic θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου με κόστος €99. Τα κομμάτια θα είναι περιορισμένα και για αυτό θα πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να το αγοράσετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.