XBLOG logo @2x

Η Sony επαναπροσδιορίζει το όραμά της για τα smartphones με τη νέα ναυαρχίδα της Xperia 1

Η Sony Mobile Communications («Sony Mobile»)  επαναπροσδιορίζει το όραμά της για τα έξυπνα τηλέφωνα με την τελευταία ναυαρχίδα της, το Xperia 1, φέρνοντας όλες τις αναγνωρισμένες επαγγελματικές τεχνολογίες προβολής και φωτογραφίας της Sony σε ένα πανίσχυρο, όμορφο, κομψό και έξυπνο κινητό τηλέφωνο.

«Διαμορφώσαμε ένα νέο όραμα για το Xperia™ brand μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρίες πέρα από τη φαντασία τους», είπε ο Μιτσούγια Κισίντα, Πρόεδρος της Sony Mobile Communications. «Συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τα όρια επιδιώκοντας την καινοτομία και το νέο Xperia προσφέρει γνήσιες τεχνολογίες με πολλαπλά χαρακτηριστικά για δημιουργικές εμπειρίες ψυχαγωγίας επαγγελματικών προδιαγραφών, που είναι εφικτές μόνο με τη Sony.» 

Sony Xperia 1 gaming

Ζήστε την ασύγκριτη εμπειρία προβολής 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED 

Απολαύστε ταινίες στην αυθεντική τους μορφή στην παλάμη του χεριού σας, με την οθόνη 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED. Το Xperia 1 σας παρέχει κινηματογραφικές αναλογίες εικόνας και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, για μια εμπειρία θέασης που εκφράζει πραγματικά το όραμα των δημιουργών του περιεχομένου.

Η ασύγκριτη αυτή οθόνη χρησιμοποιεί τις πολυβραβευμένες τεχνολογίες τηλεόρασης BRAVIA® της Sony.  Το Χ1™ για κινητά ενσωματώνει τις τεχνολογίες επεξεργασίας HDR (Υψηλής Δυναμικής Περιοχής), ώστε να είστε σίγουροι πως μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε τι που βλέπετε, με περισσότερο κοντράστ, χρώμα και ευκρίνεια.

Το Xperia 1 έχει τονική διαβάθμιση 10 bit που αναπαριστά αμέτρητα χρώματα, βαθύτερα επίπεδα μαύρου, ενώ τα χρώματα φαίνονται πιο φυσικά. Με έμπνευση την αναπαραγωγή χρώματος Master Monitor της επαγγελματικής τεχνολογίας Sony που χρησιμοποιείται σε κορυφαίες παραγωγές του Χόλυγουντ, μπορείτε πλέον να απολαύσετε κι εσείς την εμπειρία της ανεπανάληπτης ακρίβειας χρώματος, με τη νέα Creator mode λειτουργία να δίνει ζωή στο περιεχόμενο, ακριβώς όπως το έχουν οραματιστεί οι δημιουργοί του. Η οθόνη, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας που αναπτύχθηκαν ειδικά γι’ αυτήν, υποστηρίζει μεγάλο χρωματικό εύρος ITU-R BT.2020, καθώς και DCI-P3 με Illuminant D65.

Βυθιστείτε στον πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos®

Η απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει το Χperia 1, εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με τον πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos που σε «μεταφέρει» μέσα στο περιεχόμενο που παρακολουθείς και διαχέεται με πλήρη ρεαλιστικότητα που κόβει την ανάσα. Η ρύθμιση του ήχου στο Xperia 1 αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Sony Pictures Entertainment, διασφαλίζοντας ότι η ακουστική εμπειρία του χρήστη παραμένει ακριβώς όπως την σχεδίασαν οι δημιουργοί του.

Αυτή η απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας, ολοκληρώνεται προσφέροντας mobile gaming εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Η οθόνη 21:9 προσφέρει βαθύτερη οπτική της ροής του παιχνιδιού, χωρίς περιορισμούς, ενώ η λειτουργία Game Enhancer βελτιστοποιεί την απόδοση, μπλοκάρει ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις, ενώ παρέχει τη δυνατότητα μαγνητοσκόπησης gameplay και αναζήτησης χρήσιμων πληροφοριών gaming online.

Sony Xperia 1 colors

Διηγηθείτε ακόμη περισσότερες ιστορίες με κινηματογραφική μαγνητοσκόπηση και φωτογράφιση ακριβείας

Ζήστε μια εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου ποιότητας σε κάθε φωτογραφία με τον προηγμένο τριπλό φακό κάμερας (12MP) σε κάθε περίσταση και σε όλες τις συνθήκες φωτός: Ευρυγώνιος φακός 16mm για τοπία, πολυχρηστικός φακός 26mm, αλλά και φακός 52mm για λήψεις telephoto (αντιστοιχεί σε 35mm).

Η τεχνολογίες της Sony από τις πασίγνωστες κάμερες «α» (Άλφα) με εναλλασσόμενους φακούς, ενσωματώνονται στο Xperia 1 ως BIONZ X™ για κινητά. Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος δίνει παγκοσμίως για πρώτη φορά σε έξυπνο κινητό τη δυνατότητα για Eye AF (Αυτόματη Εστίαση), συγχρονίζοντας την εστίαση ακριβείας με το βάθος πεδίου του ανθρώπινου ματιού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συνεχόμενη φωτογράφιση ριπών (burst shooting) με έως και 10 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) και AF/AE (Αυτόματη Εστίαση και Αυτόματη Έκθεση), παρέχοντας ακριβή εστίαση και βέλτιστη έκθεση. Τραβήξτε καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φως με τον φωτεινό φακό F1.6 και τον αισθητήρα Διπλής Φωτοδιόδου εικόνας Dual Photo Diode μεγάλων pixel pitch, ώστε ακόμα και τα κινούμενα θέματα να φωτογραφίζονται χωρίς να θολώνουν, ενώ παράλληλα η μείωση του «θορύβου» σε ποιότητα RAW προσφέρει πανέμορφα καθαρές εικόνες.

Το Xperia 1 ανάγει την μαγνητοσκόπηση στο επόμενο επίπεδο μέσα από τη συνεργασία των μηχανικών επαγγελματικών καμερών ψηφιακού κινηματογράφου της Sony, που είναι γνωστός για το brand CineAlta, με την διάσημη ψηφιακή Full Frame κάμερα κινηματογράφου «VENICE». Μπορείτε να μαγνητοσκοπήσετε σε φυσικούς κινηματογραφικούς τόνους και να εφαρμόσετε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διαχείρισης χρώματος με τη νέα λειτουργία Cinema Pro. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε με οκτώ διαφορετικές επιλογές έκφρασης, ώστε να μεταμορφώσετε τα βίντεό σας σε κινηματογραφικές ιστορίες. Όλα τα παραπάνω μπορούν να τραβηχτούν σε 4K HDR στα 24 καρέ το δευτερόλεπτο και σε format 21:9. Μόνο η Sony μπορεί να φέρει αυτή την επαγγελματική τεχνολογία αιχμής στο Xperia 1, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκρυσταλλώνετε την καθημερινότητά σας με κινηματογραφικό στιλ, με τη λειτουργία Cinema Pro. Το Xperia 1 σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να τραβήξετε καρέ 21:9 από ζωντανή εικόνα ή από μαγνητοσκοπημένο υλικό, με ή χωρίς την προεπιλεγμένη διαχείριση χρώματος «Look». Το μοναδικό υβριδικό σύστημα σταθεροποίησης που ενσωματώνει το Optical SteadyShot™,με έναν μοναδικό αλγόριθμο, διασφαλίζει πως η μαγνητοσκόπησή θα είναι ομαλή και χωρίς τραντάγματα.

Ο κομψός εργονομικός σχεδιασμός 21:9

Με την αναλογία οθόνης 21:9, το Xperia 1 επιτυγχάνει μινιμαλιστικό και διαχρονικό σχεδιασμό, ο οποίος αναδεικνύει πλήρως την εξαιρετική οθόνη, ενώ το υπέροχα λεπτό προφίλ του εγγυάται πως θα ταιριάζει με άνεση στην παλάμη του χεριού σας. Το λείο μεταλλικό του πλαίσιο περιβάλλει το ανθεκτικό Corning® Gorilla® Glass 6 στο μπροστά και στο πίσω μέρος, ενώ η πιστοποιημένη αντοχή στο νερό IP65/IP68  το προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης. 

Πολλαπλά παράθυρα 21:9 για περισσότερο multitasking

Η μοναδική οθόνη 21:9 προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης και είναι ιδανική για την ταυτόχρονη λειτουργία δύο εφαρμογών, επιτρέποντας να δείτε και παράλληλα να κάνετε περισσότερα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πολλαπλών οθονών εύκολα και γρήγορα, με το εξυπνότερο από ποτέ Side sense, με τον εκκινητή πολλαπλών παραθύρων 21:9, ή μέσω φωνητικής εντολής.

Το Xperia 1 είναι τόσο όμορφο όσο είναι και ευχάριστο στην αίσθηση, σε μια γκάμα χρωμάτων ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας στιλ: Μαύρο, Μοβ, Γκρι και Λευκό. 

Με τη δύναμη να σας πάει πιο μακριά

Ζήστε τις απίστευτες επιδόσεις και την βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση με Qualcomm® Snapdragon™ 855. Προσφέρει δυνατότητες Gigabit LTE υψηλής ταχύτητας, έως και 25% ταχύτερο CPU, έως 40% ταχύτερη απόδοση GPU σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, καθώς και Snapdragon Elite Gaming για την άψογη διαχείριση εφαρμογών και παιχνιδιών με μεγάλες απαιτήσεις επεξεργαστή.

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 3330 mAh σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Smart Stamina, Battery Care και Xperia Adaptive Charging βοηθάει ώστε να έχετε μπαταρία όλη μέρα.

Sony Xperia 1 hero (2)

Αξεσουάρ

Μια σειρά από νέα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για το Xperia 1, όπως:

  • Open-ear Bluetooth® stereo ακουστικά SBH82D για χαλαρό στιλ που δεν καλύπτει εντελώς τα αυτιά, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική σας και να πραγματοποιείτε ασύρματες κλήσεις, χωρίς να χάνετε την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.
  • Style Cover Touch SCTI30 σε χρώματα που ταιριάζουν με το Xperia 1 και διάφανο μπροστινό μέρος που δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής, ακόμα κι όταν το κάλυμμα της είναι κλειστό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.