XBLOG logo @2x

Sony Ericsson XPERIA X10, 20 Απριλίου έρχεται Ελλάδα

Σε λίγες μέρες επιτέλους το XPERIA X10 της Sony Ericsson θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η ημερομηνία κυκλοφορίας του στη χώρα μας είναι η 20η Απριλίου 2010…

Το X10 έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Ιαπωνία, δημιουργώντας ουρές έξω από τα καταστήματα κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, ενώ και στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι αυτοί που το περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με το Sony Ericsson XPERIA X10 θα μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένη όλη την επικοινωνία που είχατε με ένα άτομο, είτε πρόκειται για επικοινωνία μέσω Facebook ή Twitter, είτε για επικοινωνία μέσω email, SMS κλπ, όλα θα μπορείτε να τα δείτε με μία κίνηση. Με την ίδια λογική συγκεντρώνει τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα, ενώ μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και πέντε πρόσωπα σε μια φωτογραφία, να τα συνδέσει με τις επαφές σας και να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί τους.

Το XPERIA X10 χρησιμοποιεί την ανοιχτή πλατφόρμα Android, η οποία διαθέτει μια ποικιλία από χιλιάδες εφαρμογές που μπορίτε να κατεβάσετε πολύ εύκολα και σε αρκετές περιπτώσεις δωρεάν, ώστε να προσωποποιήσετε το κινητό με τις λειτουργίες που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το Sony Ericsson XPERIA X10 θα διατίθεται από όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτός απροόπτου θα έχω ένα XPERIA X10 στη διάθεσή μου, οπότε θα ακολουθήσουν νέα post με hands on φωτογραφίες και βίντεο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.