XBLOG logo @2x

Στείλτε μαζικά SMS από το iPhone με το iSMSit

Αναζητούσατε μία εφαρμογή για να μπορείτε να στέλνετε μαζικά SMS από το iPhone; Την ανακαλύψαμε και σας την παρουσιάζουμε, ενώ οι πέντε πρώτοι που θα διαβάσετε το post την κατεβάζετε εντελώς δωρεάν!

Πρόκειται για την εφαρμογή «iSMSit» που σας δίνει την δυνατότητα να στείλετε SMS είτε επιλέγοντας μία επαφή μέσα από τον κατάλογο του iPhone, είτε πληκτρολογώντας κάποιο νούμερο, είτε επιλέγοντας όλες τις επαφές από τον κατάλογο φιλτράροντας μόνο τα κινητά τηλέφωνα!

Το application υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και αναφορά παράδοσης, ενώ το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ορίσετε εσείς τον αποστολέα, ο οποίος μπορεί να είναι γράμματα ή αριθμοί.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store [download link] στην τιμή των 1,59 ευρώ, ενώ μετά την αγορά και κατά την πρώτη εγγραφή, σας δίνονται αυτόματα 10 credits για την λειτουργία της εφαρμογής. Από εκεί και ύστερα μπορείτε να αγοράσετε credits μέσα από την εφαρμογή (in Apps Purchases) ή από το www.ismsit.com με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω paypal ή χρήση πιστωτικής, όπου οι τιμές είναι πιο οικονομικές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμη και η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, που θα ονομάζεται «iSMSit free», η οποία ωστόσο όπως είναι λογικό θα έχει κάποιους περιορισμούς σε σχέση με την πλήρη εφαρμογή.

Κατεβάστε το iSMSit iPhone App δωρεάν!

Οι πέντε πρώτοι που θα διαβάσετε αυτό το post και θέλετε να κατεβάσετε την πλήρη εφαρμογή iSMSit εντελώς δωρεάν στο iPhone ή το iPod touch σας, μπορείτε να το κάνετε, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω κωδικούς, που εξασφαλίσαμε για εσάς!

  • JFMM6PRKY7MP
  • JRMHFF63EWA9
  • 4JHT7A9LY7KL
  • J6WE3FX74PPA
  • PKKR6XTLNNME

Προσοχή: Οι παραπάνω κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο Αμερικανικό App Store.

Ακολουθούν screenshots της εφαρμογής:

iSMSit iPhone App

iSMSit iPhone App

iSMSit iPhone App

iSMSit iPhone App

iSMSit iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.