XBLOG logo @2x

Πρώτη επαφή με το Sony Ericsson Xperia Pro (video)

Πρόσφατα βρέθηκα σε ένα press event της Sony Ericsson όπου μεταξύ άλλων είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα νέα smartphone της σειράς Xperia, ένα από τα οποία είναι και το Sony Ericsson Xperia Pro, το οποίο αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον προσεχή Ιούνιο!

Το Xperia Pro διαθέτει Reality Display με Mobile Bravia Engine για εξαιρετική οπτική ευκρίνεια, ενώ ο αισθητήρας Exmor R for mobile της Sony θα σας δώσει άψογες φωτογραφίες και βίντεο HD 720p σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού! Τις φωτογραφίες και τα βίντεο μετά μπορείτε να τα προβάλλετε στην HD τηλεόρασή σας μέσω του HDMI connector που διαθέτει το κινητό.

Το λειτουργικό που θα διαθέτει το Sony Ericsson Xperia Pro είναι το Android στην τελευταία του έκδοση, δηλαδή την 2.3 Gingerbread, με τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Mobile που θα είναι προεγκατεστημένες στο κινητό, αλλά και σε χιλιάδες άλλα apps που μπορούν να βρουν στο Android Market.

Ιδιαίτερα βολικό είναι το ενσωματωμένο QWERTY slide-out πληκτρολόγιο που διαθέτει το Xperia Pro, ειδικά για αυτούς που στέλνουν πολλά SMS ή emails και θέλουν να πληκτρολογούν γρήγορα και άνετα. Επίσης το προεγκατεστημένο Office Suite Pro θα σας επιτρέψει να δείτε αλλά και να επεξεργαστείτε έγγραφα κατευθείαν από το smartphone σας.

Δείτε το quick hands on video που ακολουθεί (στο οποίο καταλάθος άλλαξα το μοντέλο του κινητού και από σκέτο Pro το έκανα Neo Pro, λόγω του ότι πριν έπαιζα με το Xperia Neo)!

Δείτε επίσης hands on videos με το Sony Ericsson Xperia Play, το Sony Ericsson Xperia Neo αλλά και το Sony Ericsson Xperia Arc!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony Ericsson Xperia Pro

  • Κάμερα: 8.1 megapixel, Digital zoom 16x, Photo flash LED, Video recording HD 720p
  • Οθόνη: Reality Display με Mobile BRAVIA Engine, 16.777.216 χρωμάτων TFT, Capacitive touchscreen, 3,7 ίντσες, 854  x 480 pixels (FWVGA), Scratch-resistant
  • Λειτουργικό συστημα: Google Android 2.3 (Gingerbread)
  • Επεξεργαστής: 1 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8255
  • Μνήμη τηλεφώνου: Έως 320MB | Memory card support: microSD (up to 32GB) | Περιλαμβάνεται Κάρτα Μνήμης: 8GB microSD
    Συνδεσιμότητα: Βύσμα ήχου 3.5 mm, aGPS, Τεχνολογία Bluetooth, DLNA, Google Latitude, Google Maps με Street View, Υποστήριξη HDMI, Media Transfer Protocol support, Micro USB support, Modem, Μαζική αποθήκευση σε USB, Υποστήριξη USB High speed 2.0, Wi-Fi
  • Διαστάσεις: 120 x 57 x 13,5 mm | Βάρος: 140 γραμμάρια
  • Χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Κόκκινο

Sony Ericsson Xperia Pro

Sony Ericsson Xperia Pro

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.