XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Xperia Play: Το πρώτο PlayStation Android Smartphone κυκλοφορεί από την Cosmote

Το Sony Ericsson Xperia Play είναι το πρώτο PlayStation Android Smartphone που παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και επιτέλους κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, για όσους θέλουν να συνδυάσουν gaming και επικοινωνία σε ένα smartphone όπως το Xperia Play!

Το νέο Xperia Play κυκλοφορεί από την Cosmote και τα καταστήματα Γερμανός στην τιμή των 500 ευρώ (για την ακρίβεια 499,90 ευρώ), ενώ η τιμή του μπορεί να πέσει αρκετά αν επιλέξετε μαζί με το κινητό να κάνετε συμβόλαιο σε κάποιο από τα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα.

Το Sony Ericsson Xperia Play τρέχει σε Android 2.3 Gingerbread λειτουργικό, διαθέτει 4άρα οθόνη που υποστηρίζει multitouch, κάμερα 5 megapixel και φυσικά λειτουργίες social networking. Ο επεξεργαστής Snapdragon 1 GHz της Qualcomm με ενσωματωμένο επεξεργαστή γραφικών Adreno 205 GPU 245 MHz θα αποδώσει ευκρινή αναπαραγωγή για gaming και σερφάρισμα στο ίντερνετ με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Φέρνοντας επίσης το Xperia Play σε οριζόντια θέση αποκαλύπτεται ένα slide out D-Pad με τα σύμβολα του PlayStation στα πλήκτρα για να παίζεις άνετα τα αγαπημένα σου game που μπορείς να βρεις στο Android Market!

Τον περασμένο Μάρτιο είχα την ευκαιρία να παίξω από τους πρώτους στην Ελλάδα με το νέο Sony Ericsson Xperia Play και να σας το παρουσιάσω σε ένα σύντομο hands on video εδώ στο XBLOG.gr. Δείτε το βίντεο που ακοουθεί!

Ακολουθεί το press release της Cosmote:

Το Sony Ericsson XperiaTM play αποκλειστικά από την COSMOTE
Το πρώτο PlayStation Android Smartphone

Το νέο Sony Ericsson XperiaTM play, το πρώτο πιστοποιημένο PlayStation Android Smartphone, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE.

Το Sony Ericsson XperiaTM play, κάνει μοναδική την εμπειρία στο mobile gaming με εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, καθώς και με real game χειριστήριο. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για multiplayer gaming, ενώ στη συσκευή είναι προεγκατεστημένα και 6 δημοφιλή παιχνίδια όπως Star Battalion, FIFA10, Bruce Lee, Sims 3, Tetris και Crash Bandicoot. Όποιος ενδιαφέρεται για ακόμα περισσότερα παιχνίδια μπορεί να τα κατεβάσει από μια μεγάλη ποικιλία στο Android Market.

Το νέο Sony Ericsson XperiaTM play λειτουργεί και σαν GPS για να μπορεί ο χρήστης να εξερευνήσει πόλεις και αξιοθέατα με 3D χάρτες χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσει τίποτα χάρη στο Google Voice Search.

Το Sony Ericsson XperiaTM play μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Έτσι, μπορεί κανείς να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν. Επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί κανείς να δοκιμάσει τη συσκευή live, ενώ μπορεί και να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο www.germanos.gr .

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.