XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Νέος Super Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 προβολείς τσέπης Philips PicoPix 1430!

Πρόσφατα γράψαμε εδώ στο XBLOG.gr για τους νέους βιντεοπροβολείς τσέπης Philips PicoPix. Τα καλά νέα είναι ότι εξασφαλίσαμε 2 προβολείς τσέπης Philips PicoPix 1430, αξίας 300 ευρώ ο καθένας, ευγενική προσφορά της εταιρίας Sagemcom, τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε παίρνοντας μέρος στο νέο μας διαγωνισμό!

Με τον νέο προβολέα τσέπης Philips PicoPix 1430 μπορείς να βλέπεις βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές σου με τους φίλους σου, να τον συνδέσεις με το laptop σου ή άλλη συσκευή και να δεις ταινία ή να παίξεις games στο ταβάνι ή τον τοίχο του σαλονιού σου, ενώ μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και για να κάνεις παρουσιάσεις σε επαγγελματικά ραντεβού! Στο τέλος αυτού του post μπορείς να δεις αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά!

Update: Οι νικητές του διαγωνισμού!

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/8/2011 από την οποία προέκυψαν οι 2 τυχεροί που κερδίζουν από έναν βιντεοπροβολέα τσέπης Philips PicoPix 1430! Οι 2 τυχεροί είναι οι Νίκος Αράμπογλου και Κώστας Μποτονάκης. Έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω email σχετικά με την παραλαβή του δώρου τους, που είτε θα τους αποσταλεί μέσω courier είτε θα το παραλάβουν οι ίδιοι από τα γραφεία της Sagemcom στην Αθήνα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό είναι να έχεις προφίλ στο Facebook και να κάνεις κλικ εδώ!

Κάνεις like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook, απαντάς στην ερώτηση πώς σκοπεύεις να αξιοποιήσεις τον βιντεοπροβολέα τσέπης εφόσον τον κερδίσεις επιλέγοντας από τις απαντήσεις που σου δίνονται και αυτό ήταν! Πήρες μέρος στον διαγωνισμό!

– Στη συνέχεια καλείς τους φίλους σου στο Facebook να ψηφίσουν τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό! Όσες περισσότερες ψήφους πάρεις από τους φίλους σου, τόσες συμμετοχές θα έχεις στην κλήρωση που θα γίνει, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσεις εσύ τον έναν από τους δύο βιντεοπροβολείς που κληρώνουμε!

– Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: 31 Ιουλίου 2011, 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 2-3 ημέρες μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών και τα ονόματα των δύο τυχερών θα ανακοινωθούν σε αυτό το post καθώς επίσης και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Οι 2 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email και θα παραλάβουν τους προβολείς είτε από τα γραφεία της Sagemcom στο Παγκράτι είτε μέσω courier.

Σημαντικό: Στην κλήρωση δεν συμμετέχετε αφήνοντας σχόλιο σε αυτό το post, όπως γίνεται στους περισσότερους διαγωνισμούς του xblog.gr. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε προφίλ στο Facebook και να κάνετε κλικ εδώ!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Κάνε κλικ στην εικόνα και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Philips PicoPix 1430

  • Τεχνολογία: LED
  • Ευκρίνεια: Typical Definition
  • Μέγιστη Ανάλυση: 800 x 600
  • Μέγιστη Φωτεινότητα: 30 LM
  • Αντίθεση: 500:1
  • Αριθμός εισόδων USB: 1
  • Zoom: Manual
  • Remote Control
  • Χωρητικότητα μνήμης: 2 GB

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.