XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Aino, επίσημα στην ελληνική αγορά

Το νέο Sony Ericsson Aino κυκλοφορεί και συνδυάζει πληκτρολόγιο και οθόνη αφής στο media mode, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή εμπειρία της διασκέδασης καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixels, Photo flash και Clear audio.

Το Aino διαθέτει την εφαρμογή Media Home, που σε συνδυασμό με το Media Go και με σύνδεση Wi-Fi μεταφέρει ασύρματα περιεχόμενο από τον προσωπικό σας υπολογιστή στο κινητό σας. Απλά τοποθετήστε το Aino στη βάση φόρτισής του και θα συγχρονιστεί αυτόματα με τον υπολογιστή ώστε να έχετε πάντα το πιο πρόσφατο περιεχόμενο στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αν τα αγαπημένα σας αρχεία τα έχετε αποθηκεύσει στο Playstation 3 έχετε πρόσβαση σε αυτά από όπου και αν βρίσκεστε. Είτε με απευθείας σύνδεση στο σπίτι σας είτε μέσω internet από οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη, με το Remote Play που διαθέτει το Aino μπορείτε να δείτε και να αναπαράγετε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο του Playstation 3.

Με το νέο Aino μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη 3 ιντσών και να απολαύσετε τη μουσική που σας αρέσει με πολύ καλή ποιότητα χάρη στο ασύρματο ακουστικό και στην αντίστοιχη βάση φόρτισης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Το Aino υποστηρίζει δίκτυα GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 850/1900/2100 και είναι ήδη διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα, με την τιμή του να παίζει γύρω στα 470 ευρώ, σκέτη συσκευή μετρητοίς (με ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.