Sony Bravia XD93 – XD94: Η όμορφη 4K Smart TV με Android

Το σαλόνι είναι η καρδιά κάθε σπιτιού, ένας χώρος «ιερός» που προορίζεται για τις άνετες προσωπικές στιγμές της καθημερινής ζωής, αλλά και για «ζωηρές» συναθροίσεις γεμάτες με ιστορίες και γέλια. Καθώς περνάμε αμέτρητες ώρες εκεί, όσο πιο άνετο και αρμονικό είναι το περιβάλλον αυτό, τόσο περισσότερο μπορούμε να το θεωρήσουμε το ασφαλές καταφύγιο μας. Αυτές οι έννοιες ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της Sony στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τη σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 2016, η οποία θα βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά θα εξακολουθούσε να εναρμονίζεται φυσικά σε κάθε χώρο. Οι ογκώδεις τηλεοράσεις ανήκουν στο παρελθόν – σήμερα, η Sony διαμορφώνει τάσεις σχεδιασμού, με μοντέρνες μινιμαλιστικές συσκευές που εντάσσονται όμορφα στο χώρο που τις περιβάλλει.

Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα και συνειδητοποιώντας ότι η εμπειρία θέασης προέρχεται από ολόκληρο το δωμάτιο, όχι μόνο την ίδια τη συσκευή, η Sony δημιούργησε το σχεδιαστικό θέμα “Slice of Living“, που αποδίδεται καλύτερα στη νέα σειρά BRAVIA 2016. Δεν θα θέλατε να κρύψετε αυτές τις τηλεοράσεις σε ένα ντουλάπι ή πίσω από ένα πάνελ – με τη λεπτή μορφή φύλου που διαθέτουν ταιριάζει εύκολα, σαν ένα παράθυρο ή ένα πίνακα στον τοίχο, χωρίς να επιβαρύνει την διακόσμηση του χώρου. Η σειρά Sony Bravia XD93 / XD94 ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της λεπτής γραμμής με ίχνη χρυσού σαμπανιζέ χρώματος γύρω από το πλαίσιό της, τονίζοντας την λεπτότητα και την πολυεπίπεδη σύνθεση στο σχεδιασμό της. Αυτό το στυλ συνεχίζεται με τη σειρά XD85, η οποία διαθέτει μια γραμμή ασημί χρωμίου γύρω από το αλουμινένιο πλαίσιό της.

Η καθαρότητα του σχεδίου είναι επίσης προφανής στο πολύ λεπτό πλαίσιο των τηλεοράσεων που δεν αποσπά από το το προβαλλόμενο περιεχόμενο. Η οθόνη ανυψώνεται από τη βάση με τελείωμα αλουμινίου, η οποία διαθέτει μια έξυπνη λύση για την απόκρυψη όλων των καλωδίων, επιτρέποντας στην τηλεόραση να δείχνει όμορφη από κάθε οπτική γωνία. Χάρις σε έναν ειδικά σχεδιασμένο οπίσθιο αεραγωγό και μια βάση ανάρτησης στον τοίχο, τα εντυπωσιακά μοντέλα των σειρών Sony Bravia XD93 / XD94 διατηρούν την τέλεια εμφάνισή τους, ακόμα κι εάν τοποθετηθούν εξαιρετικά κοντά στον τοίχο.

Sony Bravia XD93 - XD94

Ακολουθώντας τις νέες σχεδιαστικές αρχές, οι μηχανικοί της Sony ανέλαβαν την αποστολή να προσθέσουν αξία σε κοινές οικιακές συσκευές αλλά και της κατασκευής εντυπωσιακών μοντέλων που συμπληρώνουν άψογα «το σκηνικό» σε κάθε σπίτι. Είτε διαλέγετε την διακόσμηση για ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό σπίτι σε νησί, είτε για ένα μοντέρνο σπίτι στο κέντρο της πόλης, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός των τηλεοράσεων της Sony είναι πάντα στη μόδα και προσθέτει μια διαφορετική νότα, στο προσωπικό σας στυλ εσωτερικής διακόσμησης.

Και εάν επιθυμείτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας για να εναρμονιστεί και να αναδείξει την ποιότητα της διακόσμησης του σαλονιού σας, το 2016 η Sony απογειώνει την 4KHDR (HighDynamicRange) εμπειρία θέασής σας, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα, υψηλότερη αντίθεση και έντονα χρώματα, για περισσότερο βάθος και λεπτομέρεια από ποτέ.

Πασίγνωστοι και έμπειροι διακοσμητές ήδη αγάπησαν τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA, δίνοντας της ξεχωριστή θέση μέσα στις προτάσεις τους. Η γνωστή Ελληνίδα διακοσμήτρια, κα Σίσσυ Φειδά, έχοντας ενθουσιαστεί με το σχεδιασμό των νέων μοντέλων BRAVIA, χρησιμοποιεί τις τηλεοράσεις και προτείνει:

«Οι λεπτές γραμμές της τηλεόρασης Sony Bravia XD93 εφαρμόζουν τέλεια στα project μας.

Ένα σημαντικό κομμάτι στην διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και στο design αποτελεί πλέον, η τεχνολογία σε διάφορες εφαρμογές της. Καλούμαστε να εντάξουμε στους χώρους μελέτης μας, συσκευές που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη, τόσο σε μοντέρνα αλλά και κλασσικά projects.

Η καινούρια τηλεόραση Sony Bravia XD93 της Sony ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση της τεχνολογίας με την διακόσμηση και το design. Η λεπτή οθόνη της και η χρυσή σαμπανιζέ γραμμή που την πλαισιώνει, την εντάσσει αμέσως στις must επιλογές μας. Η υπέροχη ανάλυση αλλά και ο ξεχωριστός σχεδιασμός, της επιτρέπει να προσαρμόζεται παντού. Οι λεπτές γραμμές της εφαρμόζουν τέλεια στα project μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα με τα custom made έπιπλα που σχεδιάζουμε. Οι λεπτομέρειές της την καθιστούν μοναδική ανάμεσα στις υπόλοιπες επιλογές της αγοράς.»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.