XBLOG logo @2x

LG 50UH635V: Νέα 4K Smart TV για κορυφαία εμπειρία θέασης

Η LG ξεκινά τη διάθεση του νέου μοντέλου τηλεόρασης LG 50UH635V στην ελληνική αγορά, για κορυφαία εμπειρία Ultra HD οικιακής ψυχαγωγίας. Η νέα πρόταση της LG παρουσιάζεται με ULTRA Slim σχεδιασμό ελαχιστοποιώντας το πάχος της οθόνης με έναν πρωτοποριακό τρόπο προσφέροντας μια τηλεόραση που ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμηση των περισσότερων σπιτιών, ενώ ταυτόχρονα ο κάτοχός της απολαμβάνει μεγαλύτερη οθόνη σε πιο λεπτό design.

Η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία ‘HDR Pro’ η οποία προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης αναπαράγοντας ακόμα πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία ‘ColorPrime Pro’, η γκάμα χρωμάτων διευρύνεται και εμπλουτίζεται μετατρέποντας τη θέαση περιεχομένου σε μια συναρπαστική εμπειρία που μαγεύει τον χρήστη.

Το νέο μοντέλο της LG φέρει επίσης την τεχνολογία ‘LG ULTRA Luminance’, μια μοναδική λειτουργία η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR. Επιπρόσθετα και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη φυσικότητα των χρωμάτων που αναπαράγει, η νέα τηλεόραση της LG, μέσω της τεχνολογίας ‘3D Color Mapping’, κάνει χρήση του αλγόριθμου 3D Gamut Mapping προκειμένου να ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις και να απολαμβάνει ο θεατης φυσικά και πλούσια χρώματα.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο δε σταματούν εδώ. Μέσω της λειτουργίας ‘Local Dimming’ η οθόνη της τηλεόρασης διαιρείται σε διάφορες μονάδες για να προσαρμοστεί το φως. Από τη στιγμή που το φως ελέγχεται σε κάθε μονάδα, οι λεπτομέρειες κάθε σκηνής φαίνονται πεντακάθαρα με αποτέλεσμα οι θεατές να απολαμβάνουν πιο έντονα μαύρα χρώματα με περισσότερο καθαρές και ακριβείς εικόνες.

Στον τομέα του ήχου, το νέο μοντέλο της LG διαθέτει την τεχνολογία ‘ULTRA Surround’ η οποία συμπληρώνει απόλυτα τα κορυφαία χαρακτηριστικά αναπαραγωγής εικόνας που προσφέρει. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει σε ένα συμβατικό ηχείο δύο καναλιών να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο προσφέροντας στους θεατές μια ολοκληρωμένη 4Κ εμπειρία θεάσης που μαγνητίζει.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης την πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο φιλική στο χρήστη και να του προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, με απλά και διασκεδαστικά βήματα. Με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο, η webOS 3.0 συνεχίζει να προσφέρει τα χαρακτηριστικά εκείνα που την κατέστησαν τόσο αγαπητή στο κοινό, εισάγοντας ταυτόχρονα νέες καινοτόμες λειτουργίες που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες.

Θέτοντας νέα όρια στους τομείς της εικόνας και του ήχου, η νέα τηλεόραση της LG παρέχει κορυφαία εμπειρία θέασης που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το μοντέλο LG 50UH635V αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαΐου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.