XBLOG logo @2x

Skype: 30 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας μετά το blackout

Την προηγούμενη εβδομάδα το Skype ήταν για αρκετές ώρες εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα εκατομμύρια από τους χρήστες του να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία…

Μία εβδομάδα μετά, ο Tony Bates, CEO της Skype, σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τους δυσαρεστημένους χρήστες από το blackout της υπηρεσίας, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που είχαν υπόλοιπο χρημάτων στο λογαριασμό τους θα πάρουν 30 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Τόνισε επίσης ότι η διακοπή στη λειτουργία του Skype δεν οφειλόταν σε επίθεση χάκερ, χωρίς όμως και να ανακοινώσει συγκεκριμένα τους λόγους που έκοψαν τη λειτουργία της υπηρεσίας για αρκετές ώρες.

Αυτές τις μέρες αρκετοί ανέφεραν προβλήματα στην πραγματοποίηση ομαδικών κλήσεων, ωστόσο σύμφωνα με νεότερο post από το επίσημο blog του Skype, το πρόβλημα αυτό έχει επιλυθεί.

Αν είχατε υπόλοιπο χρημάτων στο λογαριασμό σας στο Skype όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα που οδήγησε σε πολύωρο blackout, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα του Skype και να στείλετε email γράφοντας τα εξής:

“During the blackout I could not make calls using the credit available. I therefore ask you to enter the refund (bonus of thirty minutes of calls) provided by Skype’s CEO, Tony Bates, in an official post in your blog”.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.