Skroutz Store: Φτιάξε το δικό σου e-shop σε 10 λεπτά

Skroutz Store: Φτιάξε το δικό σου e-shop σε 10 λεπτά

Το skroutz.gr αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη περιορισμού των λειτουργικών εξόδων και τα οφέλη ενός e-shop στη βελτίωση της δραστηριότητας και του τζίρου μιας επιχείρησης, ανέπτυξε την υπηρεσία SkroutzStore.

Το Skroutz Store είναι μία πλατφόρμα δημιουργίας e-shop, που προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, δυνατότητες παραμετροποίησης, κρυπτογράφηση SSL για ασφαλείς συναλλαγές και προσιτό κόστος.

Με το Skroutz Store, ένα καινούργιο πλήρως λειτουργικό e-shop μπορεί να αποκτήσει οντότητα μέσα σε δέκα λεπτά!

Στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του SkroutzStore συμπεριλαμβάνονται:

 • η δωρεάν φιλοξενία
 • η ποικιλία των έτοιμων παραμετροποιήσιμων θεμάτων
 • η έξυπνη προσθήκη προϊόντων
 • το πλήθος των εργαλείων παρακολούθησης και βελτιστοποίησης της απόδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος

Τα προσαρμοσμένα θέματα που προσφέρει η υπηρεσία, μπορούν να τροποποιηθούν και να αλλάξουν κατά το δοκούν, χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος.

Με τη χρήση του Skroutz Store Simulator -ενός demo προγράμματος που προσομοιώνει τη λειτουργία του Skroutz Store τοπικά στον υπολογιστή-, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν εκ νέου το δικό τους αποκλειστικό θέμα γρήγορα και εύκολα σε Windows, Mac OS και Linux.

Επίσης, στην πλατφόρμα συμπεριλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη και after sales support για όλα τα e-shops που δημιουργούνται μέσω της υπηρεσίας.

Παράλληλα, το Skroutz Store είναι απόλυτα φιλικό σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης, βελτιώνοντας την απόδοση της ιστοσελίδας των ηλεκτρονικών καταστημάτων και την αναγνώριση του περιεχομένου τους από τις μηχανές αναζήτησης. Ανεξαρτήτως πλάνου συνδρομής, όλα τα e-shops που δημιουργούνται μέσω της υπηρεσίας υποστηρίζουν Google Analytics, καθιερωμένο πλέον ως το πιο αξιόπιστο πακέτο συλλογής στατιστικών.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που διατίθεται στα Skroutz Store e-shops είναι της μορφής shopname.skroutzstore.gr ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί custom domain name.

Επιπλέον, οι συνδρομητές Gold και Pro έχουν στη διάθεσή τους μια σουίτα εργαλείων, όπως η αυτόματη προσθήκη χαρακτηριστικών και φωτογραφιών στα προϊόντα τους, η δυνατότητα αποστολής newsletters και κουπονιών, καθώς επίσης, και η εξαγωγή των δεδομένων και των στοιχείων του ηλεκτρονικού καταστήματος για περαιτέρω επεξεργασία.

Το σημαντικό κεφάλαιο που απαιτείται για τη δημιουργία ενός e-shop, συχνά αποτελεί τροχοπέδη για νέους επιχειρηματίες ή μικρά καταστήματα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η υπηρεσία του Skroutz Store επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους, μέσω μιας απλής εγγραφής, να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα σε μόλις 10 λεπτά, επιλέγοντας το πλάνο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Για το λόγο αυτό, προσφέρονται τρία εναλλακτικά πακέτα χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις και κρυφά έξοδα, τα Gold, Pro και Basic, τα οποία διαφοροποιούνται στις παροχές και το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο για τη μέγιστη ευελιξία.

4 Σχόλια
 • Avatar
  John Karakatsanis

  Αγαπητέ, καταλαβαίνω ότι κι εσύ προσπαθείς να χτίσεις το SEO του δικού σου site, αλλά δεν είναι δυνατόν να σχολιάζεις ως «seo για eshops»…

 • Avatar
  Σχολιαστής

  Θα πρότεινα την αξιοποίηση της πλατφόρμας του Skroutz για την δημιουργία e-shops για κάποιον που τώρα ξεκινάει, θα τον βοηθήσει να αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία. Επίσης το Skroutz έχει και πολύ καλό seo, οπότε θα ωφεληθεί από αυτό. Στη συνέχεια όμως, αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το ηλεκτρονικό του κατάστημα θα πρέπει να έχει ένα δικό του domain και να χτίσει το δικό του e-shop.

 • Avatar
  excelshop.gr

  Αξίζει να δείτε το http://www.excelshop.gr ο χρήστης δημιουργεί το δικό του eshop απλα αντιγράφωντας τα δεδομένα του απο το excel.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!