XBLOG logo @2x

Saturn: Επιστροφή μετρητών για αγορά τηλεόρασης

Μετά την ανακοίνωση προσφοράς από τα Media Markt για αγορά τηλεόρασης αξίας άνω των 399 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσει προσφορά και από τα Saturn, αφού και οι δύο αλυσίδες καταστημάτων ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Έτσι σήμερα ανακοινώθηκαν δύο προσφορές ειδικά για αγορά νέας τηλεόρασης από τα Saturn, μιας και Mundial 2010 ξεκινάει σε λίγες μέρες, οπότε για πολλούς είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθούν την παλιά τους τηλεόραση και να την αντικαταστήσουν με μία νέας τεχνολογίας.

Τα Saturn ανακοίνωσαν δύο προσφορές:

1) Επιστροφή μετρητών για αγορά τηλεόρασης αξίας άνω των 499 ευρώ

Όσοι αγοράσετε τηλεόραση με αρχική τιμή άνω των 499 ευρώ από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου θα έχετε επιστροφή μετρητών. Συγκεκριμένα, αν η τηλεόραση που επιλέξετε κάνει από 499 έως 798 ευρώ θα σας επιστραφεί το ποσό των 100 ευρώ. Αν η τηλεόραση που αγοράσετε αξίζει 799-999 ευρώ θα έχετε επιστροφή 150 ευρώ, ενώ τέλος για αγορά τηλεόρασης άνω των 1.000 ευρώ σας επιστρέφονται 200 ευρώ.

2) Για τηλεόρασεις 300 ευρώ και άνω 36 άτοκες δόσεις

Αν επιλέξετε τηλεόραση αξίας 300 ευρώ και άνω, σας προσφέρεται η δυνατότητα εξόφλησής της με δόσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 36 μήνες. Σε αυτή την προσφορά λάβετε υπόψη σας τα «ψιλά γράμματα», τα οποία λένε: Η προσφορά αφορά όλες τις κάρτες Citibank (υπάρχουσες, νέες) και χρηματοδότηση.

LCD, PLASMA, LED η ακόμα και 3D τηλεόραση… Σχεδόν όλες οι εταιρίες «έριξαν» στην αγορά πρόσφατα τα νέα τους μοντέλα, ευελπιστώντας σε αύξηση των πωλήσεων εν όψει Μουντιάλ.

Η επιλογή είναι δική σας! Καλή προβολή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.