XBLOG logo @2x

LG M80: Οθόνη Η/Υ και τηλεόραση τεχνολογίας LED

Την νέα σειρά οθονών Η/Υ LG M80 παρουσίασε η LG, οι οποίρς προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία LED που ενσωματώνεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων της LG…

Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός monitor Η/Υ και τηλεόρασης που έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα την βέλτιστη ψυχαγωγία των χρηστών, ιδανική για αναπαραγωγή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας και multimedia εφαρμογών, ενώ το κορυφαίο μοντέλο της σειράς M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για την απόλυτη εμπειρία ήχου!

LG M80DFΣτην ανάπτυξη της νέας σειράς οθονών M80, η LG ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση “All Mighty”, παρουσιάζοντας μια συσκευή με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, η Μ80 έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει τηλεοπτικές σειρές, μουσική, ταινίες και περιεχόμενο ψυχαγωγίας, ενώ το κορυφαίο μοντέλο M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για να προσφέρει πιο έντονο surround ήχο στις χαμηλές συχνότητες, όταν οι χρήστες απολαμβάνουν ταινίες, μουσική ή video games.

Παράλληλα, η LG M80 διαθέτει δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVT (DVB-T, DVB-V) συμβατό με  αναπαραγωγή σήματος MPEG4, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα θέασης τηλεοπτικού περιεχομένου σε ανάλυση Full HD με βελτιστοποιημένη φωτεινότητα χάρη στη λειτουργία υψηλής αντίθεσης. Η απόδοση της M80 ενισχύεται και από τον multimedia χαρακτήρα της, καθώς είναι εξίσου ιδανική για εφαρμογές, videogames και ταινίες DVD ή Blu-ray.

LG M80 ΧαρακτηριστικάΌλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν πολύ λεπτό πλαίσιο μόλις 16,5 χιλ, προσεγμένες γραμμές και γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη M80 σε μια κομψή συσκευή που εναρμονίζεται απόλυτα σε κάθε χώρο. Την «παράσταση» κλέβει η M80DB, χάρη στη ξεχωριστή της βάση, που προσδίδει την αίσθηση ότι η λεπτή οθόνη στηρίζεται σε μια «αιωρούμενη» σφαίρα.

Τέλος, η νέα σειρά οθονών Η/Υ Μ80 διακρίνεται για την  αυτονομία και τον οικολογικό της χαρακτήρα, καθώς η LG χρησιμοποιεί στην κατασκευή της ασφαλέστερα υλικά αποφεύγοντας τη χρήση επικίνδυνων ουσιών -όπως ο υδράργυρος και τα αλογόνα-, ενώ διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, που διασφαλίζουν ότι η M80 είναι από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές οθόνες Η/Υ στην αγορά.

Η LG M80 διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 20 έως 23 ίντσες και αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη απαίτηση των καταναλωτών που αναζητούν ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει οθόνη Η/Υ και ψηφιακή τηλεόραση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.