XBLOG logo @2x

Η SAP κατατάσσεται ως Ηγέτης στην κατηγορία της για 13η συνεχόμενη χρονιά

Η SAP ανακηρύχθηκε Ηγέτης στην έκθεση “2019 Magic Quadrant for Data Quality Tools”1

«Τα εργαλεία ποιότητας δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή, που υπάρχουν πολλές αναδυόμενες λειτουργίες όπως η αυτοματοποίηση, το machine learning, οι επιχειρηματικές ροές εργασίας και τα μοντέλα ανάπτυξης cloud», σύμφωνα με την Gartner. «H συγκεκριμένη έκθεση αξιολογεί 15 προμηθευτές, ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό σας».

Στην έκθεση, η Gartner αναγνώρισε τη SAP ως Ηγέτη, για την ικανότητά εκτέλεσης του ολοκληρωμένου οράματός της, για 13η συνεχή φορά.2

«Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων διαχείρισης πληροφοριών για τις επιχειρήσεις (EIM), συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας δεδομένων ως βασικής δυνατότητας, η SAP βοηθά τους πελάτες και τους συνεργάτες της να κάνουν τις επιχειρήσεις τους έξυπνες», δήλωσε ο Byron Banks, VP, Platform & Technologies Marketing της SAP. «Καθώς η βιομηχανία περνάει από τα παραδοσιακά εργαλεία ποιότητας δεδομένων σε νέα, θεωρούμε ότι αυτή η αναγνώριση από την Gartner συνεχίζει να αναδεικνύει την ηγετική μας θέση και την υπεροχή μας στην συγκεκριμένη αγορά».

[irp][/irp]

Οι λύσεις SAP® για EIM βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να διαχειρίζονται τα Big Data και τις πληροφορίες, ώστε να αναπτύξουν πιο αποτελεσματικές επιχειρηματικές διαδικασίες και να αποκτήσουν στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δεδομένα προληπτικά σε ολόκληρο τον οργανισμό και να εξασφαλίζουν αξιόπιστες πληροφορίες, με στόχο την πιο ‘έξυπνη’ λήψη αποφάσεων. Οι λύσεις ποιότητας δεδομένων της SAP βοηθούν τις εταιρείες να ανακαλύπτουν, να βελτιώνουν και να διαχειρίζονται πολλά δεδομένα σε όλο το εύρος της επιχείρησης. Οι εταιρείες μπορούν να κατηγοριοποιούν, να εμπλουτίζουν και να ταιριάζουν δεδομένα πελατών, προϊόντων, προμηθευτών, υλικών και άλλων τομέων δεδομένων, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν ακριβέστερες, αξιόπιστες και έγκαιρες πληροφορίες.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση της Gartner για το 2019 “Magic Quadrant for Data Quality Tools”, μπορείτε να βρείτε το αντίγραφο ολόκληρης της έκθεσης εδώ.

1. Gartner, “Magic Quadrant for Data Quality Tools,” published March 27, 2019, by Melody Chien, Ankush Jain
2. From 2006 through 2008, the Magic Quadrant for Data Quality Tools recognized BusinessObjects, which was acquired by SAP in October 2007.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.