XBLOG logo @2x

Η Muskita Aluminium Industries επενδύει στις λύσεις SAP

Η Muskita Aluminium Industries υλοποίησε επιτυχώς τις λύσεις SAP, επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες διαδικασίες πωλήσεων, παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς επίσης και άμεση πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου σε όλα τα τμήματα. Σε συνεργασία με τον SAP συνεργάτη, Supernova Consulting Ltd, ο Οργανισμός υλοποίησε την λύση SAP S/4HANA και συγκεκριμένα τις ενότητες Financials, Production Planning and Execution, Sourcing and Procurement, Order to Cash and Product Costing and Profitability Analysis, καθώς επίσης και λύση την SAP Cloud for Sales.

Με την εφαρμογή των λύσεων SAP, η Muskita ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει επιχειρηματικές προκλήσεις όπως η χειρωνακτική διαδικασία των παραγγελιών πωλήσεων, ο χαρτογραφικός προγραμματισμός παραγωγής καθώς επίσης και η απαραίτητη ευελιξία που χρειάζεται στις διαδικασίες αποθήκευσης δεδομένων. Μερικά από τα οφέλη που έχει σήμερα ο Οργανισμός είναι ο άψογος προγραμματισμός παραγωγής καθώς επίσης η αποτελεσματική και απλουστευμένη εκτέλεση της, η ενσωμάτωση του λογισμικού συστήματος με μηχανήματα παραγωγής/ πακεταρίσματος και ρομποτικής αποθήκευσης, ο καλύτερος έλεγχος των αποθεμάτων και απογραφών και η ακριβής και ολοκληρωμένη κοστολόγηση προϊόντων με το πραγματικό κόστος παραγωγής. Οφέλη τα οποία δίνουν στον Οργανισμό σαφή και έγκαιρη ενημέρωση για την λήψη καλύτερων στρατηγικών αποφάσεων.

[irp][/irp]

«Για μια βαριά μεταποιητική βιομηχανία όπως η δική μας, η υλοποίηση της λύσης SAP S/4HANA και ειδικότερα της ενότητας FI/CO ήταν αναπόφευκτη. Αυτό το σύστημα ERP ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας για ανάλυση του κόστους και της παραγωγή μας και μας βοηθά να προχωρήσουμε στρατηγικά», δήλωσε ο Χρύσανθος Χρίστου, CFO.

«Επιλέξαμε το SAP S/4HANA και την Supernova γιατί θέλαμε ένα σύστημα και έναν συνεργάτη που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μαζί μας. Η Supernova έκανε εξαιρετική δουλειά στην υλοποίηση ενός πολύπλοκου έργου σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ελάχιστη διακοπή στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Είμαι βέβαιη ότι τόσο η λύση SAP όσο και ο συνεργάτης μας θα μας παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία που χρειαζόμαστε και μελλοντικά», δήλωσε η Άννα Μουσκή, Διευθύντρια Marketing.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.