XBLOG logo @2x

Η SanDisk παρουσιάζει την ταχύτερη κάρτα microSD 256GB στον κόσμο

SanDisk Ultra 256GB microSD XC I Class 10

Η SanDisk, που πλέον ανήκει στην Western Digital, ανακοίνωσε την ταχύτερη κάρτας μνήμης τύπου microSD στον κόσμο με χωρητικότητα 256 GB. Η κάρτα ονομάζεται «256GB SanDisk Extreme microSDXC UHS-I» και είναι σχεδιασμένη για χρήση σε Android smartphones ή tablets με δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο, καθώς και σε κάμερες δράσης ή υψηλών επιδόσεων drones. Έχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 100 MB/s, επιτρέποντας στους χρήστες να γλυτώσουν χρόνο όταν μεταφέρουν μεγάλα αρχεία, καθώς και ταχύτητες εγγραφής 90 MB/s για γρήγορη λήψη φωτογραφιών. Εκτιμάται ότι οι χρήστες μπορούν να βιντεοσκοπήσουν 14 ώρες βίντεο ανάλυσης 4K UHD σε αυτή την κάρτα.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης το μοντέλο «SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition» με την ίδια χωρητικότητα. Μπορεί να αποθηκεύσει full HD βίντεο 24 ωρών, έχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 95 MB/s και μπορεί να αντιγράψει μέχρι 1,200 φωτογραφίες σε ένα λεπτό. Η SanDisk αναφέρει ότι είναι ιδανική για Android smartphones και tablets, για χρήστες που δεν θέλουν ποτέ να ξεμένουν από αποθηκευτικό χώρο.

Φυσικά και οι δύο κάρτες είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν τα πάντα – δηλαδή είναι αδιάβροχες, δεν τις επηρεάζει η θερμοκρασία και αντέχουν στις δονήσεις και στις ακτινοβολίες. Είναι επίσης συμβατές με την δωρεάν επίσημη εφαρμογή Memory Zone app για Android που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν backup τη συσκευή τους.

Η 256GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο με κόστος $149.99, ενώ η 256GB Extreme microSDXC UHS-I κάρτα θα κυκλοφορήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 στις Η.Π.Α. με κόστος $199.99.

Διάβασε επίσης: SanDisk iXpand Memory Case: Η θήκη που αυξάνει τη μνήμη του iPhone

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.