XBLOG logo @2x

Η οθόνη “The Wall” της Samsung κερδίζει το «Display Industry Award»

Η Samsung Electronics Co., Ltd. απέσπασε το βραβείο «Οθόνη της Χρονιάς» από το Society for Information Display (SID), για την πρωτοποριακή αρθρωτή MicroLED οθόνη της, The Wall. Με επαναστατική εμπειρία θέασης, η οθόνη The Wall αποδίδει υψηλά δυναμικά, απόλυτο μαύρο, εντυπωσιακή αντίθεση, ρεαλιστικά χρώματα και απαράμιλλη ευκρίνεια.
«Η διάκρισή μας με αυτό το βραβείο υψηλού κύρους αποτελεί αναγνώριση, και μας τιμά», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Είμαστε περήφανοι για την τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία που ενσωματώνει η οθόνη The Wall, καθώς την βλέπουμε να ωθεί πραγματικά ολόκληρη τη βιομηχανία προς τα εμπρός».

Samsung the wall sid display of the year 2

Η The Wall είναι μια αρθρωτή οθόνη μεγάλου μεγέθους που διαθέτει τεχνολογία MicroLED. Δεδομένου ότι αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία απεικόνισης που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά την τελευταία δεκαετία, η MicroLED εισαγάγει στην βιομηχανία της εικόνας αξιοσημείωτα και πρωτόγνωρα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, όπως η ταχύτητα σάρωσης, η μακροζωία της οθόνης κ.α.

Ο λεπτός, bezel-less (χωρίς όρια) σχεδιασμός της The Wall και η αρθρωτή φύση της, επιτρέπουν στην οθόνη να «δέσει» αρμονικά σε κάθε χώρο. Το διακοσμητικό πλαίσιό της, με δυνατότητα εξατομίκευσης, δημιουργεί ένα κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα που κολακεύει κάθε οικιακό ή εμπορικό χώρο.

Samsung the wall sid display of the year 3


Διαβάστε επίσης: Digea: Από το 2020 θα πρέπει να πάρουμε νέες τηλεοράσεις και δέκτες


Τα βραβεία 2019 Display Industry Awards (DIAs) απονέμονται από το διάσημο forum Society for Information Display και αποτελούν αναγνώριση για καινοτόμα προϊόντα, εξαρτήματα και εφαρμογές προβολής, που αναμένεται να διαμορφώσουν το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας θέασης. Τα βραβεία DIA απονέμονται κάθε χρόνο σε τρεις κατηγορίες: Οθόνη της Χρονιάς, Εφαρμογή της Χρονιάς για Οθόνες, και Εξάρτημα της Χρονιάς για Οθόνες.

Samsung the wall sid display of the year 4

«Με μεγάλη μας χαρά δίνουμε στη Samsung Electronics το βραβείο για την Οθόνη της Χρονιάς, για την αρθρωτή της MicroLED οθόνη, The Wall» δήλωσε ο Wei Chen, Πρόεδρος της Επιτροπής Display Industry Awards του SID. «Τα Display Industry Awards είναι η υψηλότερη διάκριση του SID κι έχουν στόχο να αναγνωρίσουν τα καλύτερα προϊόντα ή εφαρμογές προβολής που κυκλοφορούν το περασμένο ημερολογιακό έτος. Εκ μέρους του SID, θα θέλαμε να επικροτήσουμε τη συνεχή δέσμευση της Samsung στην καινοτομία και τη συμβολή της στη διαμόρφωση του μέλλοντος στις λύσεις προβολής».

Το βραβείο 2019 DIA θα απονεμηθεί στον Stephen Choi, Vice President και Head of the North American Display Office της Samsung, στο Symposium Luncheon την Τετάρτη 15 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του Display Week 2019: The SID Annual International Symposium, Seminar and Exhibition στο San Jose της California.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.