XBLOG logo @2x

Samsung: Υποστήριξη στο πρόγραμμα των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ

Η Samsung Electronics Co., Ltd. και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Programme – UNDP) ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που αφορά την υποστήριξη Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs). Οι Παγκόσμιοι Στόχοι απευθύνονται σε κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ανισότητα, την κλιματική και περιβαλλοντική υποβάθμιση και την εκπαίδευση.

Η Samsung και το UNDP ενώνουν τις δυνάμεις τους για δώσουν τη δυνατότητα στους Galaxy χρήστες να υποστηρίξουν τους Παγκόσμιους Στόχους και τα ζητήματα υψίστης σημασίας. Μέσω αυτής της νέας πρωτοβουλίας, η Samsung και το UNDP θα κυκλοφορήσουν το «Samsung Global Goals», μια εφαρμογή που βασίζεται στην εκπαίδευση και στη δωρεά καθώς και ειδική έκδοση αξεσουάρ.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να αντιμετωπίσουμε τις πιο πιεστικές προκλήσεις», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications στη Samsung Electronics. «Η συνεργασία μας με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNDP) θα δώσει στους χρήστες Galaxy την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Παγκόσμιους Στόχους και τη δυνατότητα να υποστηρίξουν σκοπούς που τους ενδιαφέρουν, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά».

Η Samsung και το UNDP πιστεύουν ότι ένα σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση προκλήσεων είναι η αύξηση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης διεθνώς, όπως και οι λόγοι για τους οποίους οι Παγκόσμιοι Στόχοι αυτοί είναι σημαντικοί. Ως επιπρόσθετο βήμα, η Samsung και το UNDP παρέχουν απλούς τρόπους με τους οποίους όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεά για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και να τροφοδοτήσουν τις ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξη των Παγκόσμιων Στόχων.

«Η συνεργασία του UNDP με τη Samsung δε θα αξιοποιήσει απλώς την τεχνολογική καινοτομία για την επίτευξη των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης, αλλά θα κινητοποιήσει τη νέα γενιά των πολιτών του κόσμου να λάβουν δράση και να συνεργαστούν για την επίτευξη των στόχων», δήλωσε ο Achim Steiner, UNDP Administrator. «Μόνο με κοινή προσπάθεια όλων, του ιδιωτικού τομέα, της κοινωνίας και των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο».

Η εφαρμογή «Samsung Global Goals», διαθέσιμη στα Samsung Galaxy smartphones, στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και στη συγκέντρωση κεφαλαίων για το UNDP που θα υποστηρίξουν διεθνώς τον σκοπό. Επιπρόσθετα, η Samsung θα παρουσιάσει ειδική έκδοση με αξεσουάρ, δωρίζοντας μέρος των κερδών από τις πωλήσεις απευθείας στο UNDP για την ενίσχυση των Παγκόσμιων Στόχων.

Η νέα εφαρμογή «Samsung Global Goals» θα δώσει στους καταναλωτές εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους να μάθουν περισσότερα για καθένα από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους και να συμμετέχουν σε μικρές δράσεις για να υποστηρίξουν τα ζητήματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για απευθείας δωρεές στους Παγκόσμιους Στόχους μέσω της ιστοσελίδας UNDP. Οι χρήστες Galaxy μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα τη δωρεά τους, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν τις διαφημίσεις εντός της εφαρμογής έτσι ώστε να δωρίσουν το 100% των διαφημιστικών εσόδων στους Παγκόσμιους Στόχους.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε 19 γλώσσες και θα βρίσκεται προεγκατεστημένη στο Galaxy Note10, ενώ θα είναι διαθέσιμη για λήψη στα υπόλοιπα Galaxy smartphones2 αργότερα. Η ειδική έκδοση αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη στο Samsung.com και σε επιλεγμένα Samsung Experience Stores στις ΗΠΑ και στην Κορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Global Goals, επισκεφθείτε τα https://news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ή www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-global-goals.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.