XBLOG logo @2x

H Samsung και η Microsoft διευρύνουν τη συνεργασία τους για τα κινητά

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα το επόμενο βήμα στην μακροχρόνια, στρατηγική συνεργασία της με την Microsoft, για την παροχή απρόσκοπτων εμπειριών παραγωγικότητας σε όλες τις συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες. Ξεκινώντας με αποκλειστικές ενσωματωμένες εφαρμογές της Microsoft στο νέο Galaxy Note10, οι χρήστες θα εργάζονται ομαλά και με απλό τρόπο μεταξύ smartphone και υπολογιστή, ενώ το Galaxy Book S παρουσιάζει μια νέα εμπειρία mobile computing, για άνευ προηγουμένου φορητότητα και απόδοση επόμενης γενιάς. Συνδυάζοντας τις κορυφαίες πλατφόρμες Galaxy και Windows, η συνεργασία αυτή θα συνεχίσει να διευρύνεται καθώς η Samsung και η Microsoft αξιοποιούν τις τεχνολογίες cloud computing και προηγμένης νοημοσύνης, για να παρέχουν πλούσιες, απαράμιλλες εμπειρίες κινητής.

«Πιστεύουμε πως η βιομηχανία κινητών συσκευών βρίσκεται σε κομβικό σημείο μετασχηματισμού, κατά το οποίο οι μεμονωμένες λειτουργίες των συσκευών δίνουν τη θέση τους σε ομαλές, συνδεδεμένες και συνεχείς εμπειρίες, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Οι ανοιχτές συνεργασίες, όπως αυτή η κορυφαία, καθοριστική για τη βιομηχανία, σχέση που έχουμε αναπτύξει με τη Microsoft, είναι κρίσιμες για τη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς κινητών εμπειριών. Καθώς οι νέες τεχνολογίες, όπως η 5G, γίνονται πραγματικότητα, η συνεργασία μας θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων, προσθέτοντας ευκολία και ευελιξία».

«Η Microsoft και η Samsung μοιράζονται μακρά ιστορία καινοτομίας και συνεργασίας, και οι σημερινές ανακοινώσεις σηματοδοτούν το επόμενο στάδιο στη συνεργασία μας», δήλωσε ο Satya Nadella, CEO της Microsoft. «Φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να είναι πιο παραγωγικοί σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός των ευφυΐων εμπειριών μας με τις ισχυρές και νέες συσκευές της Samsung μπορεί να το κάνει πραγματικότητα».

Samsung Microsoft partnership

Νέα, Απρόσκοπτη Παραγωγικότητα σε Όλες τις Συσκευές

Η σύγχρονη εμπειρία συνδεδεμένων συσκευών μπορεί να γίνει δυσλειτουργική, καθώς οι χρήστες PC πρέπει να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους, να ανοίξουν μια εφαρμογή και να στείλουν φωτογραφίες, βίντεο ή αρχεία στον υπολογιστή τους για περαιτέρω επεξεργασία. Αντ’ αυτού, θέλουν έναν κόσμο στον οποίο το περιεχόμενο να συγχρονίζεται αυτόματα, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν μια εργασία σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον και να τη συνεχίζουν απρόσκοπτα σε ένα διαφορετικό.

Καθώς οι χρήστες που προτιμούν το smartphone για τις εργασίες τους αποτελούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο του εργατικού δυναμικού, η ζήτηση για πιο απρόσκοπτη συνδεσιμότητα αυξάνεται. Σύμφωνα με την εταιρεία αναλυτών CCS Insight, το 42% των εργαζομένων χρησιμοποιούν κινητές συσκευές περισσότερο από τρεις ώρες καθημερινά για την ολοκλήρωση των εργασιών τους, ποσοστό που αγγίζει το 51% για τους millennials. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ενιαία, συνδεδεμένη εμπειρία σε πολλαπλές συσκευές, όπου κι αν βρίσκονται.

Η Samsung και η Microsoft γεφυρώνουν, επίσης, το χάσμα μεταξύ φορητότητας και απόδοσης με το νέο Samsung Galaxy Book S, το οποίο παρέχει μια διαρκώς συνδεδεμένη λύση που ενσωματώνει smartphone εμπειρίες σε φορητό υπολογιστή. Το Galaxy Book S διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα LTE, ισχυρή μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό.

[irp][/irp]

Εξελίσσοντας μια Καθιερωμένη, Επιτυχημένη Συνεργασία

Η μακροχρόνια συνεργασία της Samsung με τη Microsoft επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της υπολογιστικής ισχύος. Από το Galaxy Note10, οι πιο δημοφιλείς λύσεις παραγωγικότητας της Microsoft για smartphones θα ενσωματωθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σειράς Galaxy:
Outlook Εμπειρία: Tο Outlook, η δημοφιλέστερη επιλογή για email και ημερολόγιο σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές, βοηθά τους καταναλωτές να συνδεθούν, να οργανωθούν και να υλοποιούν. Το Outlook συνδυάζει το email, το ημερολόγιο, τις επαφές και τα αρχεία, σε μια εφαρμογή, για να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και να συγκεντρωθούν σε αυτά που τους ενδιαφέρουν. Το Galaxy Note10 διαθέτει μια βελτιωμένη και ενσωματωμένη εφαρμογή Outlook, για καλύτερη επικοινωνία και διαχείριση χρόνου. Το προηγμένο S Pen του Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε προεπισκόπηση τα emails τους, το ημερολόγιο και τις επαφές τους κάνοντας hover στην αντίστοιχη επιλογή.
OneDrive: Ξεκινώντας από το φθινόπωρο, η υπηρεσία Gallery της Samsung θα προσφέρει την επιλογή συγχρονισμού του περιεχομένου σε υπηρεσίες του Microsoft OneDrive. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους από όλες τις συσκευές τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για αντίγραφα ασφαλείας.
Ομαλή Εναλλαγή Ανάμεσα σε PC και Smartphone: Η λειτουργία «Link to Windows» είναι ενσωματωμένη στις Γρήγορες Ρυθμίσεις του Galaxy Note10, για εύκολη και άνετη αποστολή μηνυμάτων, διαχείριση ειδοποιήσεων, συγχρονισμό φωτογραφιών και κατοπτρισμό οθόνης του smartphone στο εκάστοτε PC. Έτσι δημιουργείται μία καίρια σύνδεση με οποιοδήποτε υπολογιστή Windows 10, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο.

Πρωτοποριακή Παραγωγικότητα για Επιχειρήσεις

Με το Galaxy Note10, η Samsung και η Microsoft δεσμεύονται, επίσης, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους επαγγελματικούς χρήστες βελτιωμένη πρόσβαση στο εργασιακό τους περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της πλήρης σουίτας εφαρμογών Office.

[irp][/irp]

Δέσμευση για Διαρκή Συνεργασία

Η Samsung πιστεύει ότι μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση θα θέσει το νέο πρότυπο για ουσιαστικές καινοτομίες που θα δώσουν προτεραιότητα στην ποιότητα, στην ασφάλεια και σε εμπειρίες. Αυτή η προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας για την άρση των τεχνολογικών φραγμών και τη δημιουργία ευκαιριών για τους καταναλωτές. Η Samsung έχει επιδείξει συνέπεια σε αυτή την πεποίθηση μέσω μιας μακράς ιστορίας ανοικτής συνεργασίας με άλλους ηγέτες της βιομηχανίας. Στο μέλλον, καθώς το cloud computing, οι εξελίξεις στην προηγμένη νοημοσύνη και οι ταχύτητες του δικτύου αυξάνονται ραγδαία, η συνεργασία μεταξύ της Samsung και της Microsoft θα γίνει ακόμα πιο σημαντική. Μαζί, η Samsung και η Microsoft θα πρωτοπορούν στις νέες τεχνολογίες και θα παρέχουν τις καινοτομίες που θα μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι χρήστες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.