XBLOG logo @2x

Η Samsung στέλνει πυρασφαλή κουτιά για την επιστροφή του Galaxy Note 7

Η Samsung χθες ανακοίνωσε ότι σταματάει τις πωλήσεις των Galaxy Note 7, και ότι όλοι θα πρέπει να το επιστρέψουν για να πάρουν αποζημίωση, και σήμερα έγινε γνωστό ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επιστροφή των κινητών στις αποθήκες της.

Εφόσον κάθε Galaxy Note 7 εκεί έξω είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί, η διαδικασία επιστροφής είναι επικίνδυνη. Έτσι η Samsung άρχισε να στέλνει πυρασφαλής κουτιά σε όποιον δήλωσε ότι έχει Galaxy Note 7 για να το επιστρέψει σε ασφάλεια.

Το κιτ επιστροφής περιλαμβάνει τρία κουτιά και μια αντιστατική τσάντα θωράκισης. Το Note 7 θα πρέπει να μπει στη τσάντα αυτή και ύστερα να θωρακιστεί σε ένα κουτί μέσα σε ένα άλλο κουτί. Το εξωτερικό κουτί διαθέτει κεραμικές ίνες χαρτιού, οι οποίες μπορούν να αντέξουν υψηλές θερμοκρασίες σε περίπτωση που το phablet πάρει φωτιά κατά την επιστροφή του.

Το κουτί περιλαμβάνει επίσης ειδικές οδηγίες για το πως ο χρήστης πρέπει να τοποθετήσει το κινητό και ότι πρέπει αποκλειστικά να μεταφερθεί στις αποθήκες της Samsung από το έδαφος ή τη θάλασσα – “απαγορεύεται” να μετακινηθεί με αεροσκάφος. Υπάρχουν ακόμη και γάντια στο κιτ επιστροφής επειδή, σύμφωνα με την Samsung, κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν με την άμεση επαφή με την επένδυση κεραμικών ινών.

Τέλος, με το ίδιο κιτ η Samsung στέλνει και ένα γράμμα στο οποίο απολογείται για το σφάλμα της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.