XBLOG logo @2x

Samsung Max: Η δωρεάν VPN υπηρεσία που σας σώζει δεδομένα

Η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Max, μια νέα και δωρεάν εφαρμογή για το Android σχεδιασμένη για να σώζει τα δεδομένα του πακέτου σας, καθώς και να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα στα ανοιχτά WiFi σημεία. Ουσιαστικά συνδέεται στους servers της εταιρίας (μέσω VPN) και όλα τα δεδομένα σας περνάνε με προστασία μέσω των servers. Επιπλέον, τα πολυμέσα συμπιέζονται πριν τις λάβετε για να έχουν μικρότερο μέγεθος και να καταναλώνετε λιγότερα data.

Αν το όνομα του Samsung Max σας ακούγεται οικείο είναι επειδή η εφαρμογή αντικαθιστά το Opera Max, μια υπηρεσία της Opera που λανσαρίστηκε στις αρχές του 2014 για τον ίδιο σκοπό και αποσύρθηκε τον Αύγουστο του 2017 παρότι είχε αρκετούς χρήστες και χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως ad-blocker. Η Samsung αναφέρει ότι αντικαθιστά το Opera Max αλλά παραμένει άγνωστο αν το αγόρασαν.

Η Samsung σκοπεύει να συμπεριλάβει το Samsung Max στα Galaxy A και Galaxy J smartphones που προορίζονται για την αγορά της Ινδίας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Ινδονησίας, του Μεξικού, της Νιγηρίας, της Νότιας Αφρικής, της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ. Οι κάτοχοι άλλων κινητών της Samsung θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Google Play ή το Galaxy App.

Το Samsung Max είναι από σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, διαθέσιμο στο Play Store. Όσοι έχουν το Opera Max θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο Samsung Μax.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.