XBLOG logo @2x

Samsung i8910 HD: Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone

Ένα από τα κορυφαία touch screen κινητά διαθέτει αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της η Vodafone. Πρόκειται για το νέο Samsung i8910 HD, το πρώτο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD, το οποίο ενσωματώνει μοναδικές media δυνατότητες, “φοράει” λειτουργικό Symbian S60 5.0 και διαθέτει το εξελιγμένο περιβάλλον χρήσης TouchWiz.

Με τις υψηλές ταχύτητες HSDPA / HSUPA παρέχει τη δυνατότητα πλοήγησης, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την απόλυτη εμπειρία internet στη μεγάλη οθόνη AMOLED των 3,7″. Με ανάλυση QHD (360 x 640) και 16 εκατομμύρια χρώματα, αλλά και την υψηλή ποιότητα ήχου, το Vodafone Samsung i8910 HD προσφέρει και  μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Παράλληλα, το Samsung i8910 HD διαθέτει εσωτερική μνήμη 8 GB, που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα MicroSD έως 16 GB και κάμερα 8 Megapixels με προηγμένες λειτουργίες όπως face detection, smile shot, blink shot και panorama shot, αυτόματη εστίαση και LED flash. Έχει ενσωματωμένο GPS και δώρο το πρόγραμμα πλοήγησης N-Drive για να βρίσκετε το δρόμο σας όπου κι αν βρίσκεστε. Με τα Mobile Widgets το Samsung i8910 HD δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για διαρκή ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας, όπως ειδήσεις, χρηματιστήριο, καιρό, ενώ με τα 3D παιχνίδια και τις εφαρμογές χαρίζει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Το Samsung i8910 HD διατίθεται δωρεάν με το πρόγραμμα Surf & Talk 400 Plus, το οποίο έχει μηνιαίο πάγιο 77 ευρώ για 400 λεπτά ομιλίας σε σταθερά και κινητά, 250 SMS και 500 MB όγκο δεδομένων.

Τέλος, με κάθε νέα σύνδεση σε επιλεγμένα προγράμματα, δίνεται δώρο μία τηλεόραση Samsung LCD 22″. H προσφορά με δώρο την τηλεόραση ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις στα προγράμματα συμβολαίου: ατομικά ευέλικτα/οικονομικά 45 και άνω, Ευέλικτο Επαγγελματικό 300 με Απεριόριστες Ενδοεταιρικές ή Απεριόριστα Σταθερά και άνω, Surf & Talk 350 lite και άνω.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.