XBLOG logo @2x

Samsung GT-M3510: Ο πρώτος εκπρόσωπος της σειράς Beat

Η Samsung αποφάσισε να εγκαινιάσει μία νέα σειρά κινητών τηλεφώνων, δημιουργώντας συσκευές που δίνουν έμφαση στην μουσική.

Το πρώτο κινητό αυτής της σειράς ακούει στο όνομα GT-M3510 Beat και πρόκειται για μία συσκευή μεσαίων δυνατοτήτων (mid-range) με αρκετές μουσικές δυνατότητες, όπως το Motion Play, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα κομμάτια που παίζουν με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία, η πιο εντυπωσιακή μουσική δυνατότητα του GT-M3510 είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Digital Nature Sound Engine. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ποιοτικού hardware και ειδικού λογισμικού, που αναλαμβάνει την επεξεργασία του ήχου με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοσή του.

Η εν λόγω τεχνολογία αναπτύχθηκε από τη Samsung, ενώ αρχικά ενσωματώθηκε στις φορητές της συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου (Yepp).

Το Samsung GT-M3510 διαθέτει επίσης αρκετές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση του ήχου, ανάμεσα στις οποίες και αυτή που επιτρέπει την αυτόματη ισοστάθμιση (Auto EQ) της αναπαραγόμενης μουσικής.

Όσον αφορά τις μη μουσικές δυνατότητες της συσκευής σίγουρα εκεί ξεχωρίζει η πολύ καλή οθόνη 2″ ανάλυσης 240 x 320 pixels, με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Επίσης, το GT-M3510 διαθέτει κάμερα 2 megapixel, FM ραδιόφωνο, δυνατότητα υποδοχής καρτών μνήμης, καθώς και υποδοχή για την τοποθέτηση ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Μπορεί λοιπόν η Samsung να μην έχει εδραιωθεί ακόμα στην κατασκευή μουσικών κινητών, αλλά σίγουρα κάνει ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για να κερδίσει καταναλωτές που αναζητούν ένα στιλάτο, φθηνό, αλλά και με αξιόλογες μουσικές δυνατότητες κινητό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.