XBLOG logo @2x

LG KC780: Slide up κινητό με κάμερα 8 megapixel

Απ΄ότι φαίνεται η LG στην προσπάθεια της να μπει για τα καλά στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας έχει αρχίσει να παρουσιάζει εξαιρετικά κινητά τηλέφωνα, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από πλευράς φωτογραφικών δυνατοτήτων. Μετά το KC910, η LG αποφάσισε να παρουσιάσει άλλο ένα κομψοτέχνημα με κάμερα 8 megapixel.

Το νέο KC780 λοιπόν έρχεται εφοδιασμένο με κάμερα 8 megapixel, η οποία διαθέτει οπτικά μέρη Schneider-Kreuznach και έχει τη δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες με ανάλυση 3264 x 2448 pixels.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ανάλυση και η ποιότητα βίντεο του νέου KC780. Η δυνατότητα της συσκευής να τραβάει βίντεο σε ανάλυση 720 x 480 και μάλιστα με 30 fps σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Εκτός από εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες, το KC780 διαθέτει οθόνη 2,4″ QVGA ανάλυσης, FM ραδιόφωνο, θύρα για κάρτες μνήμης microSD, καθώς και Bluetooth v2.1 με EDR.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο slide up τηλέφωνο της LG είναι αρκετά λεπτό (13.9 mm) και δεν υποστηρίζει υπηρεσίες 3G, κάτι που ίσως στεναχωρήσει μερικούς υποψήφιους αγοραστές.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.