XBLOG logo @2x

Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung Ελλάδας για το Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Σε συνέχεια της πρωινής είδησης ότι η Samsung ανακαλεί σε παγκόσμιο επίπεδο όλα τα Galaxy Note 7, και παράλληλα σταματάει τις πωλήσεις του κινητού, σας επισυνάπτουμε την επίσημη ανακοίνωση που πραγματοποίησε η Samsung Electronics Hellas.

Όπως γράφουν στο Facebook:
«Για την ασφάλεια των καταναλωτών, σταματήσαμε τις πωλήσεις και ανταλλαγές του Galaxy Note 7 και κατά συνέπεια έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε οριστικά την παραγωγή του.

Συνεργαζόμαστε με όλους τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς για να διερευνήσουμε τα περιστατικά που αναφέρθηκαν πρόσφατα και αφορούν το Galaxy Note7. Επειδή η ασφάλεια των καταναλωτών παραμένει η βασική προτεραιότητά μας, η Samsung θα ζητήσει από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τους συνεργάτες λιανικής σε παγκόσμιο επίπεδο να σταματήσουν τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές του Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε ενδελεχώς με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές για να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίλυση της κατάστασης. Οι καταναλωτές, που έχουν είτε ένα αρχικό Galaxy Note7 είτε μια συσκευή αντικατάστασης Galaxy Note 7, θα πρέπει να απενεργοποιήσουν τη συσκευή, να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν, και να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα:
από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και
από κινητό: 210 6897691
και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό)
για να ενημερωθούν για τις επιλογές που διαθέτουν σχετικά με τη συσκευή τους Galaxy Note 7.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.